top of page

Mielenterveyttä ja työhyvinvointia koko yritykselle?

Räätälöin yrityksille laadukkaita koulutus- ja sisältökokonaisuuksia sekä monipuolisia tukikokonaisuuksia valmennuksista työhyvinvointitapahtumiin.

Kekkonen_PY2020_62 (1).jpg

KOULUTUKSET | WEBINAARIT | PODCAST-SARJAT

Onnistumiset kumpuavat hyvinvoinnista

Työhyvinvoinnin ja suorituskyvyn johtaminen on haastavaa. Onneksi sinun ei tarvitse keksiä kaikkia ratkaisuja yksin. Työelämän ja -hyvinvoinnin teemoihin erikoistuneen työpsykologin tarjoaman näkemyksen, ideoiden ja strategian avulla varmistat henkilöstöllenne optimaaliset olosuhteet työssä onnistumiseen ja viihtymiseen sekä kestävään työhyvinvointiin.

YKSILÖ- & RYHMÄVALMENNUKSET | TILAISUUDET

RÄÄTÄLÖIDYT
PODCAST-SARJAT

Tuotan yrityksille uusimpaan tutkimustietoon perustuvia laadukkaita ja oivalluttavia sisältökokonaisuuksia työhyvinvoinnin tueksi. 

Työpsykologin äänisisältö on helposti lähestyttävää, kiinnostavaa, työntekijälähtöistä ja se tukee oppimista erityisen tehokkaalla sekä oivalluttavalla tavalla. Kuulijat oppivat jaksojen avulla tärkeimpiä työhyvinvoinnin tietotaitoja, saavat työkaluja, harjoitteita ja vinkkejä työhyvinvoinnin sekä psyykkisen terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen - vahvistaen näin ollen henkilöstönne työhyvinvointia kiinnostavalla ja rikastuttavalla tavalla.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä parhaiten teidän tilanteeseenne sopivat ratkaisut. 

ASIAKKAIDEN KOMMENTTEJA

"Tilaamani podcast-sarja oli tarpeidemme mukaisesti rakennettu ja sisältö oli laadukasta sekä kiinnostavaa. Sain asiakkailtani paljon hyvää palautetta jaksojen oivalluttavuudesta ja työntekijälähtöisyydestä. Vahva suositus, jos haluaa tuottaa työntekijöilleen / asiakkailleen jotain erilaista ja innostavaa.

"Helmi tuotti meille vankan tutkittuun tietoon perustuvan sisältöpaketin podcastin muodossa. Jaksot olivat helposti kuunneltavia ja Helmin persoonallinen, valoisa tapa kertoa vielä lisäsi sulavuutta. Sisällön kehittäminen yhdessä toteutui todella helposti, ja Helmi ideoi lisää näkökulmia toivomiemme lisäksi. Vahva suositus!"

""Helmi on asiantunteva ja valovoimainen kouluttaja. Käytännönläheisyydestä ja ratkaisukeskeisyydestä plussaa!"

IMG_20220915_200013_618.webp
bottom of page