top of page
MIB_2_edited.jpg

Mielekästä työarkea psykologisen pääoman avulla!

Uusi
työssä jaksamisen videovalmennussarja

BLOOM Masterclass
ulkona nyt!

Yrityksille

Valo auttaa yritystäsi menestymään ja voimaan paremmin psykologista pääomaa hyödyntäen.

Hyvinvointi ja tuloksellisuus kulkevat käsi kädessä. Työhyvinvoinnin tuloksekkaan kehittämisen kautta luodaan kestävä pohja yrityksesi tulevaisuudelle.

Kestävimmät ratkaisut löytyvät pintaa syvemmältä. We will lead the way!

  • Työhyvinvointiaiheiset asiantuntijasisällöt, koulutukset & workshopit

  • Työhyvinvoinnin kehitystyön kumppanuus​

  • Puheenvuorot

  • Yksilöcoaching​​

priscilla-du-preez-KNf9AeHpI9o-unsplash.jpg

Helmi tuotti meille vankan tutkittuun tietoon perustuvan sisältöpaketin valmennusäänitteiden muodossa. Jaksot olivat helposti kuunneltavia ja Helmin persoonallinen, valoisa tapa kertoa vielä lisäsi sulavuutta. Sisällön kehittäminen yhdessä toteutui todella helposti, ja Helmi ideoi lisää näkökulmia toivomiemme lisäksi. Vahva suositus!

— Saija Uski, Yleisradio Oy

priscilla-du-preez-KNf9AeHpI9o-unsplash.jpg

Asiantuntijat

Helmi Silvennoinen

Psykologipalvelu Valon perustaja,
psykologi, kouluttaja ja psyykkinen valmentaja

Olen Helmi, tasapainoisesta ja mielekkäästä elämästä kiinnostunut psykologi. Ammatillisesti olen tottunut tasapainoilemaan monen roolin kanssa, sillä psykologina toimin mm. lyhytterapeuttina, psyykkisenä valmentaja, kouluttajana ja psykologisen asiantuntijasisällön tuottajana. Keskeisintä minussa ja työotteessani onkin asiakaslähtöisyys, monissa liemissä keitetyt vahvat psykologiset tietotaidot sekä lempeä rohkeus hankalienkin teemojen tai tilanteiden äärellä. Uskon, että psykologiset tietotaidot kuuluvat kaikille - ja niiden avulla voisi merkittävästi helpottaa monia elämän epäkohtia sekä lisätä arjen mielekkyttä työssä ja vapaalla.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä kerrytin kokemusta työ- ja organisaatiopsykologian kentällä sekä työterveyshuollossa, eli taustani on yksityisen psykologin vastaanottotyön lisäksi siellä. Työn mielekkyyden kannalta osaamiseni on vahvasti työhyvinvoinnin, vuorovaikutustaitojen, tiimityöskentelyn, ilmapiiriasioiden ja psykologisten tietotaitojen levittämisen teemoissa sekä suorituskyvyn psykologiassa. Intohimoni on saada ihmiset ja yrityksen voimaantumaan sekä saavuttamaan tavoitteensa psykologian avulla!

  • LinkedIn
3.png
2.png

Hilda Mäkelä

Valon Minds in Business liiketoiminnanjohtaja, työhyvinvointikonsultti, kauppatieteilijä ja tuleva psykologi

Olen Hilda, työelämää psyykkisen hyvinvoinnin ja inhimillisesti kestävän kehityksen näkökulmista tarkasteleva kauppatieteiden maisteri, tuleva psykologi ja kokenut liiketoiminnan konsultti. Yrittäjyyden ohella vapaa-aikani kuluu juoksun ja voimaharjoittelun parissa sekä perheeni parissa rentoutuen, johon kuuluvat puolisoni sekä kaksi brittikissaa.

Meillä Valon Minds in Busineksellä ote työhön on huolellinen ja ihmislähtöinen. Tarkastelemme kokonaisuuksia liiketoimintaprosessien kautta, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Meille on tärkeää mukautua erilaisiin tilanteisiin ja pyrkiä tuottamaan palvelut asiakkaillemme aina mahdollisimman vaivattomalla tavalla, kuitenkin sopivissa määrin organisaation toiminta- ja ajattelutapoja haastaen.

Näemme, että hyvinvointi on sekä arvo itsessään että suunnaton voimavara ja tuloksellisuuden lähde ihan jokaiselle yritykselle, joissa työskentelee ajattelevia ja tuntevia ihmisiä. Vain ymmärtämällä ihmistä, voimme kasvattaa hyvinvointia, vapauttaa inhimillisen potentiaalin ja mahdollistaa yrityksen pitkän aikavälin menestyksen.

  • LinkedIn

Tutustutaanko?

Jätä meille viesti, niin jutellaan lisää!

Tyytyväisiä asiakkaitamme:

awlogo.png
NBG Logo PNG (002).png
Yle-logo_RGB_musta.png
HOAS_logo.png
Kuormat_logo_valkoinen.png
Kiva Work_logo.png
bottom of page