top of page

PALVELUT

Psykologin tuesta ja osaamisesta on monissa eri elämäntilanteissa korvaamaton apu. Siksi haluamme tuoda psykologien tiedot ja taidot mahdollisimman lähelle sinua - toisin sanoen sinun kotisohvallesi. Valon matalan kynnyksen etäpalvelut ovat tarkoitettu jokaisen käytettäviksi iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai elämäntilanteesta riippumatta.  Tapaamiselle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Tarjoamme psykologipalveluitamme myös yrityksille.

 

Meihin saat yhteyden mistä ja milloin haluat, tarvitset ainoastaan päätelaitteen ja toimivan yhteyden. Palvelumme on hyvin tietoturvallinen ja kaikki keskustelemamme jää vaitiolovelvollisuuden turvin täysin meidän väliseksemme. Kertaluontoista tukea tai konsultaatiota varten voit varata meiltä yksittäisiä aikoja milloin tahansa. Säännöllisempää tai syväluotaavampaa työskentelyä varten tarjoamme palveluitamme paketteina.

 

Tiedämme, että aloittaminen on usein se hankalin askel. Suosittelemmekin aloittamaan varaamalla maksuttoman alkukartoitusajan, jonka aikana psykologimme auttaa sinua selvittämään mikä sinua auttaisi parhaiten juuri tässä tilanteessa.

Don't worry, we got you!

palvelut heitto

MAKSUTON  KARTOITUS

Parhaiten pääset alkuun varaamalla maksuttoman 15 min kestoisen kartoitusajan, jonka aikana voimme yhdessä pohtia olisiko psykologin avusta hyötyä tilanteessasi. Kartoitetaan yhdessä ne asiat elämässäsi, jotka saivat sinut ottamaan yhteyttä. Pohditaan tilanteeseesi liittyviä toiveitasi ja mahdollisia vaihtoehtoja jatkoa ajatellen.

 

Puhelimitse suoritettavan kartoituksen aikana saat selkeän kuvan tarjoamistamme palveluista ja psykologimme työskentelytyylistä. Konsultaatio ei sido mihinkään, vaan sen tarkoitus on auttaa sinua selvittämään mikä parhaiten auttaisi sinua juuri nyt.

Working from Home_edited.jpg
Psykologin etävastaanotto

PSYKOLOGIN  YKSILÖTAPAAMINEN (ETÄ)

Comfortably at Home

Psykologin yksilötapaamiset on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat psykologin tukea ja sparria mielen hyvinvoinnin lisäämiseen joko vapaa-ajan tai työn kontekstiin. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina sinun toiveidesi ja tilanteesi mukaisesti erikseen alkukartoituksen aikana.

 

Yksilötapaamisajan voi varata esimerkiksi stressin, jaksamisen tai mielialan haasteiden, kuormittavan elämäntilanteen, itsetuntemuksen ja itsevarmuuden haasteiden sekä ihmissuhteisiin tai vuorovaikutustilanteisiin liittyvien haasteiden kanssa. Yksilötapaamiset sopivat hyvin myös psyykkisen valmennuksen (life -, business tai performance coaching) teemoihin ja työskentelymalleihin.

Tapaamista varten tarvitset ainoastaan rauhallista aikaa itsellesi ja toimivan laitteen, me autamme kaikessa muussa. Ei haittaa, vaikket olisi ennen käynyt psykologilla tai sinua jännittäisi tulla puhumaan asiastasi. Me ohjaamme sinua eteenpäin, tärkeintä on vaan varata aika alkuun pääsemiseksi. Yhden tapaamisen kesto on 45 minuuttia.

PSYKOLOGIN PARITAPAAMINEN (ETÄ)

Paritapaamiset on tarkoitettu teille, jotka toivotte psykologin tukea ja sparria ihmissuhteiden teemoihin äärelle merkityksellisen sekä menestyvän suhteen luomiseksi tai hankalien tilanteiden selvittelyksi. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina teidän toiveiden ja tilanteen mukaisesti erikseen alkukartoituksen aikana.

 

Paritapaamiselle voitte hakeutua esimerkiksi riitatilanteiden, läheisyyden tai yhteyden puutteen, erilaisten huolten tai haastavien elämäntilanteiden, mustasukkaisuuden tai vuorovaikutushaasteiden vuoksi. Yhdessä psykologin kanssa keskustellessa parit saavat neutraalin keskusteluilmapiirin ja kolmannen näkökulman kautta uusia oivalluksia sekä työkaluja tilanteisiinsa jo muutamankin tapaamisen jälkeen.

 

Tapaamisten lukumäärä määräytyy yksilöllisten tarpeiden, tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti. Yksittäisen tapaamisen kesto on 90 minuuttia. 

Screenshot (113).png
Hyvinvointivalmennukset

ASIAKASPALAUTTEITA

TAPAAMISILTA KUULTUA

”Helmin kanssa keskustelu oli alusta saakka helppoa ja luontevaa. Tuntui, että Helmi aidosti ymmärsi missä mennään. Hänestä välittyi aito halu auttaa ja osasi tarjota juuri minun tilanteeseen sopivia ratkaisuja ja työkaluja. Vastaanottokäynneiltä sain paljon tukea ja turvaa. Tuntuu lohduttavalta, että on jo tiedossa ammattitaitoinen psykologi, kenen puoleen kääntyä haastavissa elämäntilanteissa. Kiitos Helmi <3”

- Nainen 31v.

"Jännitin kovasti psykologille menemistä ja tein kovasti taustatutkimusta, että kuka voisi olla minulle sopiva psykologi. Onneksi uskalsin lopulta varata ajan sinulle, koska heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien keskusteleminen oli todella helppoa ja luontevaa. Minusta tuntui, että sait heti kiinni kipukohtani ytimestä ja ymmärsit minua. Osasit myös muotoilla asiat helposti ymmärrettävään muotoon ja olit ennen kaikkea valtavan empaattinen. On ihana tietää, että jos jossain vaiheessa haluan jutella jostain asiasta mielen asiantuntijan kanssa, minulla on heti tiedossa ihminen, kenen puoleen kääntyä."
 
- Nainen 26v.

”Olen kyllä tyytyväinen ja suosittelisin tätä oikeesti ihan kaikille ihmisille. Kaikkien tarvitsee välillä purkaa oloaan, keskustella jonkun ulkopuolisen kanssa ja pohtia omaa tilannetta rauhassa.”

- Nainen 37v. 

”Keskustelu sun kanssa oli just niin kuin olin toivonut että miten se menisi parhaassa tapauksessa. En uskonut sen olevan näinki positiivista, kun yleensä mua ahdistaa puhua ja olla esillä, mutta sun kanssa se luottamus heti vaan tuli.”
 
- Mies 47v.

”Olen yllättynyt kuinka helppoa tämä oli. Luulin, että näiden vaikeiden asioiden käsittely olisi vaikeampaa ja rankempaa, ja että psykologilla käyminen olisi jotenkin ikävää. Mutta sehän olikin ihan helppoa, eikä yhtään niin intensiivistä ja rankkaa, kuin luulin. Ei se ollutkaan mitään tenttaamista tai mun tutkimista, vaan saikin vaan olla ja puhua, ja toinen kuunteli, ymmärsi ja auttoi.”
 
- Nainen 27v.

"Helmistä välittyi aito halu auttaa ja kuunnella. Hän aidosti kohtasi ihmisen ja antoi tilaa ajatuksilleni tulla sanojen muotoon. Hän myös ohjasi keskustelua, mutta antoi sen muotoutua minun tarpeeni mukaan. Minulle jäi välittävä, ymmärtävä ja luottamuksellinen ilmapiiri jokaisella tapaamisella. Lisäksi ammattimainen ote oli läsnä ja minulla heräsi monia oivalluksia omista ajatusmalleista, joita muuttamalla asioiden kohtaaminen olisi helpompaa. Kiitos Helmi, keskusteluidemme ansiosta syksyn pimeys oli paljon helpompaa jaksaa.


- Nainen 32v.

”Mulla ei oo synkannut näin hyvin muiden psykologien kanssa. Edellisen luota lähdin korvat sauhuten. Nyt voin sanoa, että homma toimii. Ehkä nyt on minulle myös parempi aika käsitellä näitä asioita, mutta sun kanssa myös pystyi puhumaan.”
 
- Nainen 29v.

"Mä annan sulle hyvää palautetta, koska oon todella tyytyväinen näihin meidän tapaamisiin. Ehkä se menneisyys ei ookkaan niin paha mitä välillä yksin mielessään aattelee että se olis ollut. Ei siitä tarttee olla aina niin katkera tai syytellä itseä tai muita. Nyt on aika mennä eteenpäin.”
 

- Mies 63v.

”Helmi oli kannustava, mutta osasi vaatia minulta aktiivista miettimistä.
Hän haastoi minua juuri oikean verran, niin, että olin hitusen mukavuusalueeni ulkopuolella. Mielestäni siellä kehitys tapahtuu.
 
Unelmieni muuntaminen konkreettisiksi välitavoitteiksi oli vaikeaa, mutta tuntui siltä, että se tuli harjoittelun myötä joka kerta selkeämmäksi. Huomaan näin jälkikäteen monen asian ajatusmaailmassani selkiytyneen prosessin aikana.”

- Nainen 32v.

”Parasta oli valmennuksen ja valmentajan tapa saada minut itse löytämään niin ongelmat kuin ratkaisutkin. Vaikka usein ajatellaan, että olisi helpompaa, jos joku vaan sanoisi, mitä pitää tehdä, loppujen lopuksi nyt minulla on työkaluja, joita osaan itse käyttää, ja ennen kaikkea löytää tulevaisuudessa.”

- Nainen 33v.

”Helmi on iloinen, motivoitunut, asiantunteva, ja sopivan vaativa. Tykkäsin hänen tyylistä olla vuorovaikutuksessa ja hänen aktiivisesta kyselystä.”

- Nainen 34v.

”Helmi tajusi paljon minua aikaisemmin missä oikeasti mennään oman jaksamiseni ja fiilisteni kanssa. Tämä pelasti kevääni kulun. Ammattilaisen näkökulman ja avun ansiosta sain selkeän ja toimivan suunnitelman, jonka avulla vältyttiin pahemmilta sivuaskelilta ja löydettiin helpottavia ratkaisuita pitkään mietiyttäneisiin pulmiini. Oikealla hetkellä hengähtäminen vie lopulta pidemmälle kuin väsyneenä säheltäminen!”

- Mies 36v.

WORKSHOPEISTA KUULTUA

”Suhtauduin aluksi vähän kyynisesti tämän tyyppiseen työskentelyyn, mutta mieleni muuttui täysin tämän aikana.

Hienoja oivalluksia ja pirteä vetäjä!”

”Näistä kaikesta on lukenut, mutta vasta tämä workshop ja oikeasti tekeminen ja asioiden pohtiminen ja kirjoittamien ylös kirkastivat ajatusta ja aikomuksista. Uskomusten, tai vaikka asia olisi ikävä faktakin, sen uudelleenmuotoilu tuo mahdollisuuden lähestyä asiaa myötätuntoisesti”

”Kiitos valovoimaisuudestanne! Innostava asenteenne inspiroi kehittämään itseäni. Työpajan ratkaisukeskeisyydestä ja konkreettisuudesta plussaa!”

”Tosi kiva, hyödyllinen ja ratkaisukeskeinen työpaja. Oli kiva päästä miettimään konkreettisia kehityskohtia ja ratkaisuja. Ihanan iloinen vetäjä; tämä oli kannustava ja hymyn suulle tuova workshop.”

”Oli tosi antoisa työpaja, koska sain sen avulla ison konkreettisen tavoitteen osaksi arkea. Olette inspiroivia ja upeita!”

”Kiitos teille, tosi laadukas ja miellyttävä kokonaisuus! Ja ihanan käytännönläheisesti osaatte puhua tavan tallaajille näitä asioita. Huomaa myös teidän intohimon tähän asiaan, ihan huippua! Ja toimii todella hyvin näin etänä, kun on helppo osallistua ja helpompi ehkä olla rehellinen itselleen kotisohvalta tutussa ympäristössä! KIITOS <3”

”Ihana nähdä ihmisiä, jotka säteilveät innostusta ja hyvää fiilistä! Konkreettisuus ja oikeasti tekeminen oli todella hyödyllistä ja piditte esityksen sopivan napakkana. Huomasi, että tykkäätte siitä mitä teette.”

”Tällaselle arvotyöskentelylle/aivojumpallekin vois melkein varata kalenteriin aikaa.”

Kaikki asiakaspalautteet julkaistu asiakkaan luvalla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä analysoimaan sivujen käyttöä ja toimivuutta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

ASPA ETÄV
ASPA WORK
bottom of page