PALVELUT

Psykologin tuesta ja osaamisesta on monissa eri elämäntilanteissa korvaamaton apu. Siksi haluamme tuoda psykologien tiedot ja taidot mahdollisimman lähelle sinua - toisin sanoen sinun kotisohvallesi. Valon matalan kynnyksen etäpalvelut ovat tarkoitettu jokaisen käytettäviksi iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai elämäntilanteesta riippumatta.  Tapaamiselle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Tarjoamme psykologipalveluitamme myös yrityksille.

 

Meihin saat yhteyden mistä ja milloin haluat, tarvitset ainoastaan päätelaitteen ja toimivan yhteyden. Palvelumme on hyvin tietoturvallinen ja kaikki keskustelemamme jää vaitiolovelvollisuuden turvin täysin meidän väliseksemme. Kertaluontoista tukea tai konsultaatiota varten voit varata meiltä yksittäisiä aikoja milloin tahansa. Säännöllisempää tai syväluotaavampaa työskentelyä varten tarjoamme palveluitamme paketteina.

 

Tiedämme, että aloittaminen on usein se hankalin askel. Suosittelemmekin aloittamaan varaamalla maksuttoman alkukartoitusajan, jonka aikana psykologimme auttaa sinua selvittämään mikä sinua auttaisi parhaiten juuri tässä tilanteessa.

Don't worry, we got you!

MAKSUTON  KARTOITUS

Parhaiten pääset alkuun varaamalla maksuttoman 15 min kestoisen konsultaatioajan, jonka aikana voimme yhdessä pohtia olisiko psykologin avusta hyötyä tilanteessasi. Kartoitetaan yhdessä ne asiat elämässäsi, jotka saivat sinut ottamaan yhteyttä. Pohditaan tilanteeseesi liittyviä toiveitasi ja mahdollisia vaihtoehtoja jatkoa ajatellen.

 

Puhelimitse suoritettavan konsultaation aikana saat selkeän kuvan tarjoamistamme palveluista ja psykologimme työskentelytyylistä. Konsultaatio ei sido mihinkään, vaan sen tarkoitus on auttaa sinua selvittämään mikä parhaiten auttaisi sinua juuri nyt.

Image by Sarah Gualtieri
 
 

PSYKOLOGIN  ETÄVASTAANOTTO

Listening to Music

Psykologin etävastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat tukea mielen hyvinvoinnin työstämiseen, kuormittavan elämänjakson aikana elämiseen tai kipeän tilanteen selvittämiseen. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina sinun toiveidesi mukaisesti.

 

Olipa sinulla tarvetta tapauskohtaiselle konsultaatiolle tai toive säännöllisemmästä psykologikontaktista, meiltä löytyy sinulle oma psykologi sitä varten. Autamme sinua esimerkiksi stressin, ahdistuksen, uupumuksen, masentuneisuuden, kuormittavan elämäntilanteen, itsetuntemuksen ja itsevarmuuden haasteiden sekä ihmissuhteisiin ja vuorovaikutustilanteisiin liittyvien haasteiden kanssa. 

 

Tapaamista varten tarvitset ainoastaan rauhallista aikaa itsellesi ja toimivan laitteen, me autamme kaikessa muussa. Ei haittaa, vaikket olisi ennen käynyt psykologilla tai sinua jännittäisi tulla puhumaan asiastasi. Me jos jotkut ymmärrämme sen, mutta onneksemme jännitys usein helpottaa heti alkuun päästyä. Yhden tapaamisen kesto on 45 minuuttia.

PSYYKKINEN VALMENNUS / COACHING

Etävalmennuksessa valitaan sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti tietty fokus yhteiselle työskentelylle ja lähdetään yhdessä tavoitteellisesti ja aktiivisesti työstämään tilannettasi kohti valitsemaasi tavoitetta. Oli kyse itsetuntemuksen lisäämisestä, hyvinvointia lisäävän elämäntavan rakentamisesta tai asettamiesi tavoitteiden  saavuttamisesta, yhdessä tämä saavutetaan nopeammin, tehokkaammin ja oivalluttavammin. Valmennuksiamme voi suorittaa yksittäin tai toisiinsa yhdisteltynä. Tapaamisten lukumäärä määräytyy tilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti, tarpeenkartoitus tehdään yhdessä alkukartoituksen yhteydessä. Yksittäisen tapaamisen kesto on 60 minuuttia. 

Image by Mathilde Langevin
 

ASIAKASPALAUTTEITA

ETÄVASTAANOTTO

”Helmin kanssa keskustelu oli alusta saakka helppoa ja luontevaa. Tuntui, että Helmi aidosti ymmärsi missä mennään. Hänestä välittyi aito halu auttaa ja osasi tarjota juuri minun tilanteeseen sopivia ratkaisuja ja työkaluja. Vastaanottokäynneiltä sain paljon tukea ja turvaa. Tuntuu lohduttavalta, että on jo tiedossa ammattitaitoinen psykologi, kenen puoleen kääntyä haastavissa elämäntilanteissa. Kiitos Helmi <3”

- Nainen 31v.

"Jännitin kovasti psykologille menemistä ja tein kovasti taustatutkimusta, että kuka voisi olla minulle sopiva psykologi. Onneksi uskalsin lopulta varata ajan sinulle, koska heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien keskusteleminen oli todella helppoa ja luontevaa. Minusta tuntui, että sait heti kiinni kipukohtani ytimestä ja ymmärsit minua. Osasit myös muotoilla asiat helposti ymmärrettävään muotoon ja olit ennen kaikkea valtavan empaattinen. On ihana tietää, että jos jossain vaiheessa haluan jutella jostain asiasta mielen asiantuntijan kanssa, minulla on heti tiedossa ihminen, kenen puoleen kääntyä."

 

- Nainen 26 v.

”Olen kyllä tyytyväinen ja suosittelisin tätä oikeesti ihan kaikille ihmisille. Kaikkien tarvitsee välillä purkaa oloaan, keskustella jonkun ulkopuolisen kanssa ja pohtia omaa tilannetta rauhassa.”

- Nainen 37v. 

”Keskustelu sun kanssa oli just niin kuin olin toivonut että miten se menisi parhaassa tapauksessa. En uskonut sen olevan näinki positiivista, kun yleensä mua ahdistaa puhua ja olla esillä, mutta sun kanssa se luottamus heti vaan tuli.”
 
- Mies 47v.

”Olen yllättynyt kuinka helppoa tämä oli. Luulin, että näiden vaikeiden asioiden käsittely olisi vaikeampaa ja rankempaa, ja että psykologilla käyminen olisi jotenkin ikävää. Mutta sehän olikin ihan helppoa, eikä yhtään niin intensiivistä ja rankkaa, kuin luulin. Ei se ollutkaan mitään tenttaamista tai mun tutkimista, vaan saikin vaan olla ja puhua, ja toinen kuunteli, ymmärsi ja auttoi.”
 
- Nainen 27 v.

"Helmistä välittyi aito halu auttaa ja kuunnella. Hän aidosti kohtasi ihmisen ja antoi tilaa ajatuksilleni tulla sanojen muotoon. Hän myös ohjasi keskustelua, mutta antoi sen muotoutua minun tarpeeni mukaan. Minulle jäi välittävä, ymmärtävä ja luottamuksellinen ilmapiiri jokaisella tapaamisella. Lisäksi ammattimainen ote oli läsnä ja minulla heräsi monia oivalluksia omista ajatusmalleista, joita muuttamalla asioiden kohtaaminen olisi helpompaa. Kiitos Helmi, keskusteluidemme ansiosta syksyn pimeys oli paljon helpompaa jaksaa.


- Nainen 32v.

”Mulla ei oo synkannut näin hyvin muiden psykologien kanssa. Edellisen luota lähdin korvat sauhuten. Nyt voin sanoa, että homma toimii. Ehkä nyt on minulle myös parempi aika käsitellä näitä asioita, mutta sun kanssa myös pystyi puhumaan.”
 
- Nainen 29 v.

"Mä annan sulle hyvää palautetta, koska oon todella tyytyväinen näihin meidän tapaamisiin. Ehkä se menneisyys ei ookkaan niin paha mitä välillä yksin mielessään aattelee että se olis ollut. Ei siitä tarttee olla aina niin katkera tai syytellä itseä tai muita. Nyt on aika mennä eteenpäin.”
 

- Mies 63v.

PSYYKKINEN VALMENNUS / COACHING

”Helmi oli kannustava, mutta osasi vaatia minulta aktiivista miettimistä.
Hän haastoi minua juuri oikean verran, niin, että olin hitusen mukavuusalueeni ulkopuolella. Mielestäni siellä kehitys tapahtuu.
 
Unelmieni muuntaminen konkreettisiksi välitavoitteiksi oli vaikeaa, mutta tuntui siltä, että se tuli harjoittelun myötä joka kerta selkeämmäksi. Huomaan näin jälkikäteen monen asian ajatusmaailmassani selkiytyneen prosessin aikana.”

- Nainen 32 v. / Yrittäjä 

”Parasta oli valmennuksen ja valmentajan tapa saada minut itse löytämään niin ongelmat kuin ratkaisutkin. Vaikka usein ajatellaan, että olisi helpompaa, jos joku vaan sanoisi, mitä pitää tehdä, loppujen lopuksi nyt minulla on työkaluja, joita osaan itse käyttää, ja ennen kaikkea löytää tulevaisuudessa.”

-Nainen 27v. / Promotion Manager

”Helmi on iloinen, motivoitunut, asiantunteva, ja sopivan vaativa. Tykkäsin hänen tyylistä olla vuorovaikutuksessa ja hänen aktiivisesta kyselystä.”

- Nainen 34v. / opiskelija & äiti

”Helmi tajusi paljon minua aikaisemmin missä oikeasti mennään oman jaksamiseni ja fiilisteni kanssa. Tämä pelasti kevääni kulun. Ammattilaisen näkökulman ja avun ansiosta sain selkeän ja toimivan suunnitelman, jonka avulla vältyttiin pahemmilta sivuaskelilta ja löydettiin helpottavia ratkaisuita pitkään mietiyttäneisiin pulmiini. Oikealla hetkellä hengähtäminen vie lopulta pidemmälle kuin väsyneenä säheltäminen!”

- Mies 28v. / Projektipäällikkö

WORKSHOPIT

”Suhtauduin aluksi vähän kyynisesti tämän tyyppiseen työskentelyyn, mutta mieleni muuttui täysin tämän aikana.

Hienoja oivalluksia ja pirteä vetäjä!”

”Näistä kaikesta on lukenut, mutta vasta tämä workshop ja oikeasti tekeminen ja asioiden pohtiminen ja kirjoittamien ylös kirkastivat ajatusta ja aikomuksista. Uskomusten, tai vaikka asia olisi ikävä faktakin, sen uudelleenmuotoilu tuo mahdollisuuden lähestyä asiaa myötätuntoisesti”

”Kiitos valovoimaisuudestanne! Innostava asenteenne inspiroi kehittämään itseäni. Työpajan ratkaisukeskeisyydestä ja konkreettisuudesta plussaa!”

”Tosi kiva, hyödyllinen ja ratkaisukeskeinen työpaja. Oli kiva päästä miettimään konkreettisia kehityskohtia ja ratkaisuja. Ihanan iloinen vetäjä; tämä oli kannustava ja hymyn suulle tuova workshop.”

”Oli tosi antoisa työpaja, koska sain sen avulla ison konkreettisen tavoitteen osaksi arkea. Olette inspiroivia ja upeita!”

”Kiitos teille, tosi laadukas ja miellyttävä kokonaisuus! Ja ihanan käytännönläheisesti osaatte puhua tavan tallaajille näitä asioita. Huomaa myös teidän intohimon tähän asiaan, ihan huippua! Ja toimii todella hyvin näin etänä, kun on helppo osallistua ja helpompi ehkä olla rehellinen itselleen kotisohvalta tutussa ympäristössä! KIITOS <3”

”Ihana nähdä ihmisiä, jotka säteilveät innostusta ja hyvää fiilistä! Konkreettisuus ja oikeasti tekeminen oli todella hyödyllistä ja piditte esityksen sopivan napakkana. Huomasi, että tykkäätte siitä mitä teette.”

”Tällaselle arvotyöskentelylle/aivojumpallekin vois melkein varata kalenteriin aikaa.”

Kaikki asiakaspalautteet julkaistu asiakkaan luvalla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä analysoimaan sivujen käyttöä ja toimivuutta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.