PALVELUT

Meille kaikilla on elämässä välillä hetkiä, jolloin psykologin tuesta on korvaamaton apu. Siksi haluamme tuoda psykologien tiedot ja taidot mahdollisimman lähelle sinua - toisin sanoen sinun kotisohvallesi. Meidän matalan kynnyksen etäpalvelut ovat tarkoitettu jokaisen käytettäviksi iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai elämäntilanteesta riippumatta. Meihin saat yhteyden mistä ja milloin haluat, tarvitset ainoastaan päätelaitteen ja toimivan yhteyden. Palvelumme on tietoturvallinen ja kaikki keskustelemamme jää vaitiolovelvollisuuden turvin täysin meidän väliseksemme. 

 

Palvelumme ovat suunniteltu vastamaan juuri sinun tämän hetkisiä tarpeita. Kertaluontoista tukea tai konsultaatiota varten voit varata meiltä yksittäisiä aikoja milloin tahansa. Säännöllisempää tai syväluotaavampaa työskentelyä varten tarjoamme palveluitamme paketteina. Kaipaatpa sitten sparrausta kohti unelmiesi elämää tai tukea kuormittavaan elämäntilanteeseen, meiltä löytyy sinulle oma psykologi käyttöösi.

Don't worry, we got you!

TUTUSTU ALLA PALVELUIHIMME

MAKSUTON  ALKUKARTOITUS

Tervetuloa maksuttomaan 15 min kestoiseen konsultaatioon, jonka aikana voimme yhdessä pohtia olisiko psykologin avusta hyötyä tilanteessasi. Kartoitetaan yhdessä ne asiat elämässäsi, jotka saivat sinut ottamaan yhteyttä. Pohditaan tilanteeseesi liittyviä toiveitasi ja mahdollisia vaihtoehtoja jatkoa ajatellen.

 

Puhelimitse suoritettavan konsultaation aikana saat selkeän kuvan tarjoamistamme palveluista ja psykologimme työskentelytyylistä. Konsultaatio ei sido mihinkään, vaan sen tarkoitus on auttaa sinua selvittämään mikä parhaiten auttaisi sinua juuri nyt.

Image by Sarah Gualtieri
 

PSYKOLOGIN  ETÄVASTAANOTTO

Image by Sincerely Media

Psykologin etävastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat tukea mielen hyvinvoinnin työstämiseen, kuormittavan elämänjakson aikana elämiseen tai kipeän tilanteen selvittämiseen. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina sinun toiveidesi mukaisesti.

 

Olipa sinulla tarvetta tapauskohtaiselle konsultaatiolle tai toive säännöllisemmästä psykologikontaktista, meiltä löytyy oma psykologi sinulle. Autamme sinua esimerkiksi ahdistuksen, uupumuksen, masentuneisuuden, stressin, itsetuntemuksen ja itsevarmuuden haasteiden sekä ihmissuhteisiin ja vuorovaikutustilanteisiin liittyvien haasteiden kanssa. 

 

Tapaamista varten tarvitset ainoastaan rauhallista aikaa itsellesi, me autamme kaikessa muussa. Ei haittaa, vaikket olisi ennen käynyt psykologilla ja sinua jännittäisi tulla puhumaan asiastasi. Me jos jotkut ymmärrämme sen, mutta onneksemme jännitys usein helpottaa heti alkuun päästyämme. Yhden tapaamisen kesto on 45 minuuttia.

 

PSYKOLOGIN  ETÄVALMENNUS

Etävalmennuksessa valitaan sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti tietty fokus yhteiselle työskentelylle ja lähdetään yhdessä tavoitteellisesti ja aktiivisesti työstämään tilannettasi kohti valitsemaasi tavoitetta. Oli kyse itsetuntemuksen lisäämisestä, hyvinvointia lisäävän elämäntavan rakentamisesta tai asettamiesi tavoitteiden  saavuttamisesta, yhdessä tämä saavutetaan nopeammin, tehokkaammin ja oivalluttavammin. Valmennuksiamme voi suorittaa yksittäin tai toisiinsa yhdisteltynä. Tapaamisten lukumäärä määräytyy tilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti, tarpeenkartoitus tehdään yhdessä alkukartoituksen yhteydessä. Yksittäisen tapaamisen kesto on 60 minuuttia. 

VALMENNUSOHJELMAT:

ITSETUNTEMUS KOMPASSINA: valmennusta kohti parempaa itsetuntemusta & eheää minäkuvaa

Tervetuloa matkalle itseesi! Kuka olet syvällä sisimmässäsi? Mistä unelmoit? Mitkä ovat arvosi, tavoitteesi ja toiveesi?

ITSETUNTEMUS KOMPASSINA -valmennuksen tarkoitus on lisätä itsetuntemustasi ja itsereflektiotaitojasi, ja näin luoda pohjaa paremmalle itsetunnolle, läheisille ihmissuhteille ja omannäköiselle elämälle. Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat paremman yhteyden itsesi kanssa, tutustua itseesi syvemmin ja luoda vahvan perustan täyteliäälle elämälle. Valmennus auttaa sinua ymmärtämään ja viestittämään mitä tunnet ja miksi, helpottaa sinua tekemään valintoja arjessa sekä auttaa jäsentämään omia piirteitäsi, toiveitasi ja tarpeitasi tulevaisuutta ajatellen.

ELÄMÄNTYYLISTÄ VOIMAA: valmennusta kohti arjenhallintaa & itsensä näköistä elämää

Onko sinulla tarve päivittää omaa arkea enemmän itsesi näköiseksi tai paremmin juuri sinua palvelevaksi? Kenties sinulla on tarvetta elämäntaparemontille tai ikuisen kiirekierteen katkaisemiselle? Tule pysähtymään arkesi äärelle ELÄMÄNTYYLISTÄ VOIMAA valmennukseen. Kartoitetaan yhdessä miltä arkesi kokonaisuudessaan näyttää ja mitä siltä oikeasti toivoisit. Valmennuksessa keskitytään tasapainoisen ja omannäköisen arjen rakentamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen omien arvojesi mukaisesti. Tämä valmennus sopii hyvin elämäntapamuutoksen tueksi, merkityksellisen arjen rakentamiseksi tai uupumuksen ehkäisemiseksi. Tämän valmennuksen jälkeen arkesi ei tunnu enää samalta!

TAVOITTEISTA TOTTA: valmennusta kohti tavoitteitasi & unelmiasi

Oletko valmis saavuttamaan ne tavoitteet, joista olet unelmoinut jo tovin? Mitä tahansa tavoitteita sinulla onkaan, psykologimme sparraa sinua lempein mutta määrätietoisin ottein aina maaliin asti. Tämä valmennus tarjoaa sinulle nimensä mukaisesti boostia ja apukeinoja tavoitteesi saavuttamiseksi. TAVOITTEISTA TOTTA -valmennuksen ratkaisukeskeinen ja voimaannuttava tavoitetyöskentely kehittää itsensä johtamisen taitojasi, ja luo näin vakaampaa pohjaa tavoitteesi saavuttamiselle. Valmennus sopii hyvin sinulle, jos olet valmis tarttumaan härkää sarvista ja saamaan häkellyttäviä tuloksia nopeammin mitä olisit aavistanutkaan. Yhdessä se on aina tehokkaampaa!

YRITTÄJÄN SPARRI: valmennusta kohti tehokasta ja tasapainoista työtä

Kaipaatko tukea ja sparrausta yritystoiminnan aloittamiseen, pyörittämiseen tai kehittämiseen? Ehkä toivot tehostusta työn tekemiseen tai työssä jaksamiseen? Tämä valmennus on tarkoitettu yrittäjille, yrittäjiksi aikoville tai muuten vain itsenäistä ja vaativaa työtä tekeville. Tämän valmennuksen kautta saat selkeyttä ja hallinnan tunnetta työhösi sekä paikan pysähtyä reflektoimaan ja sparraamaan tilannettasi asiantuntijan kanssa. Valmennustapaamisilla taklataan yhdessä yrittäjän arkeen tai itsenäistä työotetta vaativan työntekijän työpäiviin liittyviä haasteista työn organisoinnista ammatillisen itsevarmuuden kasvattamiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimisesta palveluiden konseptointiin. Nykytyöelämä ja yrittäjän arki on kuormittavaa, mutta onneksi sitä taakkaa voi helpottaa! Tässä valmennuksessa fokusoimme nykytyöelämän tärkeimpiiin taitoihin ja suurimpiin sudenkuoppiin sekä yritystoiminnan pyörittämiseen liittyviin huoliin. 

 

ASIAKASPALAUTTEITA

ETÄVASTAANOTTO

”Olen kyllä tyytyväinen ja suosittelisin tätä oikeesti ihan kaikille ihmisille. Kaikkien tarvitsee välillä purkaa oloaan, keskustella jonkun ulkopuolisen kanssa ja pohtia omaa tilannetta rauhassa.”


- Nainen 39v. / Lastentarhaopettaja

"Jännitin kovasti psykologille menemistä ja tein kovasti taustatutkimusta, että kuka voisi olla minulle sopiva psykologi. Onneksi uskalsin lopulta varata ajan sinulle, koska heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien keskusteleminen oli todella helppoa ja luontevaa. Minusta tuntui, että sait heti kiinni kipukohtani ytimestä ja ymmärsit minua. Osasit myös muotoilla asiat helposti ymmärrettävään muotoon ja olit ennen kaikkea valtavan empaattinen. On ihana tietää, että jos jossain vaiheessa haluan jutella jostain asiasta mielen asiantuntijan kanssa, minulla on heti tiedossa ihminen, kenen puoleen kääntyä."

 

- Nainen 26 v.

"Helmistä välittyi aito halu auttaa ja kuunnella. Hän aidosti kohtasi ihmisen ja antoi tilaa ajatuksilleni tulla sanojen muotoon. Hän myös ohjasi keskustelua, mutta antoi sen muotoutua minun tarpeeni mukaan. Minulle jäi välittävä, ymmärtävä ja luottamuksellinen ilmapiiri jokaisella tapaamisella. Lisäksi ammattimainen ote oli läsnä ja minulla heräsi monia oivalluksia omista ajatusmalleista, joita muuttamalla asioiden kohtaaminen olisi helpompaa. Kiitos Helmi, keskusteluidemme ansiosta syksyn pimeys oli paljon helpompaa jaksaa.


- Nainen 32v.

"Mä annan sulle hyvää palautetta, koska oon todella tyytyväinen näihin meidän tapaamisiin. Ehkä se menneisyys ei ookkaan niin paha mitä välillä yksin mielessään aattelee että se olis ollut. Ei siitä tarttee olla aina niin katkera tai syytellä itseä tai muita. Nyt on aika mennä eteenpäin.”
 

- Mies 63v. / Sales Manager

”Keskustelu sun kanssa oli just niin kuin olin toivonut että miten se menisi parhaassa tapauksessa. En uskonut sen olevan näinki positiivista, kun yleensä mua ahdistaa puhua ja olla esillä, mutta sun kanssa se luottamus heti vaan tuli.”

 

- Mies 47v. / Marketing Consultant

”Olen yllättynyt kuinka helppoa tämä oli. Luulin, että näiden vaikeiden asioiden käsittely olisi vaikeampaa ja rankempaa, ja että psykologilla käyminen olisi jotenkin ikävää. Mutta sehän olikin ihan helppoa, eikä yhtään niin intensiivistä ja rankkaa, kuin luulin. Ei se ollutkaan mitään tenttaamista tai mun tutkimista, vaan saikin vaan olla ja puhua, ja toinen kuunteli, ymmärsi ja auttoi.”

 

- Nainen 23 v. / Asiakaspalvelija

”Mulla ei oo synkannut näin hyvin muiden psykologien kanssa. Edellisen luota lähdin korvat sauhuten. Nyt voin sanoa, että homma toimii. Ehkä nyt on minulle myös parempi aika käsitellä näitä asioita, mutta sun kanssa myös pystyi puhumaan.”
 

- Nainen 29 v. / Myymälävastaava

ETÄVALMENNUS

”Helmi oli kannustava, mutta osasi vaatia minulta aktiivista miettimistä.

Hän haastoi minua juuri oikean verran, niin, että olin hitusen mukavuusalueeni ulkopuolella. Mielestäni siellä kehitys tapahtuu.

 

Unelmieni muuntaminen konkreettisiksi välitavoitteiksi oli vaikeaa, mutta tuntui siltä, että se tuli harjoittelun myötä joka kerta selkeämmäksi. Huomaan näin jälkikäteen monen asian ajatusmaailmassani selkiytyneen prosessin aikana.”

- Nainen 32 v. / Yrittäjä 

”Parasta oli valmennuksen ja valmentajan tapa saada minut itse löytämään niin ongelmat kuin ratkaisutkin. Vaikka usein ajatellaan, että olisi helpompaa, jos joku vaan sanoisi, mitä pitää tehdä, loppujen lopuksi nyt minulla on työkaluja, joita osaan itse käyttää, ja ennen kaikkea löytää tulevaisuudessa.”

-Nainen 27v. / Promotion Manager

”Helmi on iloinen, motivoitunut, asiantunteva, ja sopivan vaativa. Tykkäsin hänen tyylistä olla vuorovaikutuksessa ja hänen aktiivisesta kyselystä.”

- Nainen 34v. / opiskelija & äiti

”Helmi tajusi paljon minua aikaisemmin missä oikeasti mennään oman jaksamiseni ja fiilisteni kanssa. Tämä pelasti kevääni kulun. Ammattilaisen näkökulman ja avun ansiosta sain selkeän ja toimivan suunnitelman, jonka avulla vältyttiin pahemmilta sivuaskelilta ja löydettiin helpottavia ratkaisuita pitkään mietiyttäneisiin pulmiini. Oikealla hetkellä hengähtäminen vie lopulta pidemmälle kuin väsyneenä säheltäminen!”

- Mies 28v. / Projektipäällikkö

WORKSHOPIT

”Suhtauduin aluksi vähän kyynisesti tämän tyyppiseen työskentelyyn, mutta mieleni muuttui täysin tämän aikana.

Hienoja oivalluksia ja pirteä vetäjä!”

”Näistä kaikesta on lukenut, mutta vasta tämä workshop ja oikeasti tekeminen ja asioiden pohtiminen ja kirjoittamien ylös kirkastivat ajatusta ja aikomuksista. Uskomusten, tai vaikka asia olisi ikävä faktakin, sen uudelleenmuotoilu tuo mahdollisuuden lähestyä asiaa myötätuntoisesti”

”Kiitos valovoimaisuudestanne! Innostava asenteenne inspiroi kehittämään itseäni. Työpajan ratkaisukeskeisyydestä ja konkreettisuudesta plussaa!”

”Tosi kiva, hyödyllinen ja ratkaisukeskeinen työpaja. Oli kiva päästä miettimään konkreettisia kehityskohtia ja ratkaisuja. Ihanan iloinen vetäjä; tämä oli kannustava ja hymyn suulle tuova workshop.”

”Oli tosi antoisa työpaja, koska sain sen avulla ison konkreettisen tavoitteen osaksi arkea. Olette inspiroivia ja upeita!”

”Kiitos teille, tosi laadukas ja miellyttävä kokonaisuus! Ja ihanan käytännönläheisesti osaatte puhua tavan tallaajille näitä asioita. Huomaa myös teidän intohimon tähän asiaan, ihan huippua! Ja toimii todella hyvin näin etänä, kun on helppo osallistua ja helpompi ehkä olla rehellinen itselleen kotisohvalta tutussa ympäristössä! KIITOS <3”

”Ihana nähdä ihmisiä, jotka säteilveät innostusta ja hyvää fiilistä! Konkreettisuus ja oikeasti tekeminen oli todella hyödyllistä ja piditte esityksen sopivan napakkana. Huomasi, että tykkäätte siitä mitä teette.”

”Tällaselle arvotyöskentelylle/aivojumpallekin vois melkein varata kalenteriin aikaa.”

Kaikki asiakaspalautteet julkaistu asiakkaan luvalla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä analysoimaan sivujen käyttöä ja toimivuutta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.