top of page

PALVELUT

Psykologin tuesta ja osaamisesta on monissa eri elämäntilanteissa korvaamaton apu. Siksi haluamme tuoda psykologien tiedot ja taidot mahdollisimman lähelle sinua - toisin sanoen sinun kotisohvallesi. Valon matalan kynnyksen etäpalvelut ovat tarkoitettu jokaisen käytettäviksi iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai elämäntilanteesta riippumatta.  Tapaamiselle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Tarjoamme psykologipalveluitamme myös yrityksille.

 

Meihin saat yhteyden mistä ja milloin haluat, tarvitset ainoastaan päätelaitteen ja toimivan yhteyden. Palvelumme on hyvin tietoturvallinen ja kaikki keskustelemamme jää vaitiolovelvollisuuden turvin täysin meidän väliseksemme. Kertaluontoista tukea tai konsultaatiota varten voit varata meiltä yksittäisiä aikoja milloin tahansa. Säännöllisempää tai syväluotaavampaa työskentelyä varten tarjoamme palveluitamme paketteina.

 

Tiedämme, että aloittaminen on usein se hankalin askel. Suosittelemmekin aloittamaan varaamalla maksuttoman alkukartoitusajan, jonka aikana psykologimme auttaa sinua selvittämään mikä sinua auttaisi parhaiten juuri tässä tilanteessa.

Don't worry, we got you!

maksuton kartoitus /palvelut

MAKSUTON KARTOITUS

Parhaiten pääset alkuun varaamalla maksuttoman 15 min kestoisen kartoitusajan, jonka aikana voimme yhdessä pohtia olisiko psykologin avusta hyötyä tilanteessasi. Kartoitetaan yhdessä ne asiat elämässäsi, jotka saivat sinut ottamaan yhteyttä. Pohditaan tilanteeseesi liittyviä toiveitasi ja mahdollisia vaihtoehtoja jatkoa ajatellen.

Puhelimitse suoritettavan kartoituksen aikana saat selkeän kuvan tarjoamistamme palveluista ja psykologimme työskentelytyylistä. Konsultaatio ei sido mihinkään, vaan sen tarkoitus on auttaa sinua selvittämään mikä parhaiten auttaisi sinua juuri nyt.

Working from Home_edited.jpg
Yksilötapaamiset

PSYKOLOGIN  YKSILÖTAPAAMINEN (ETÄ)

Psykologin yksilötapaamiset on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat psykologin tukea ja sparria mielen hyvinvoinnin lisäämiseen joko vapaa-ajan tai työn kontekstiin. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina sinun toiveidesi ja tilanteesi mukaisesti erikseen alkukartoituksen aikana.

 

Yksilötapaamisajan voi varata esimerkiksi stressin, jaksamisen tai mielialan haasteiden, kuormittavan elämäntilanteen, itsetuntemuksen ja itsevarmuuden haasteiden sekä ihmissuhteisiin tai vuorovaikutustilanteisiin liittyvien haasteiden kanssa. Yksilötapaamiset sopivat hyvin myös psyykkisen valmennuksen (life -, business tai performance coaching) teemoihin ja työskentelymalleihin.

Tapaamista varten tarvitset ainoastaan rauhallista aikaa itsellesi ja toimivan laitteen, me autamme kaikessa muussa. Ei haittaa, vaikket olisi ennen käynyt psykologilla tai sinua jännittäisi tulla puhumaan asiastasi. Me ohjaamme sinua eteenpäin, tärkeintä on vaan varata aika alkuun pääsemiseksi. Yhden tapaamisen kesto on 45 minuuttia.

Paritapaamiset

PSYKOLOGIN PARITAPAAMINEN (ETÄ)

Paritapaamiset on tarkoitettu teille, jotka toivotte psykologin tukea ja sparria ihmissuhteiden teemoihin äärelle merkityksellisen sekä menestyvän suhteen luomiseksi tai hankalien tilanteiden selvittelyksi. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina teidän toiveiden ja tilanteen mukaisesti erikseen alkukartoituksen aikana.

 

Paritapaamiselle voitte hakeutua esimerkiksi riitatilanteiden, läheisyyden tai yhteyden puutteen, erilaisten huolten tai haastavien elämäntilanteiden, mustasukkaisuuden tai vuorovaikutushaasteiden vuoksi. Yhdessä psykologin kanssa keskustellessa parit saavat neutraalin keskusteluilmapiirin ja kolmannen näkökulman kautta uusia oivalluksia sekä työkaluja tilanteisiinsa jo muutamankin tapaamisen jälkeen.

 

Tapaamisten lukumäärä määräytyy yksilöllisten tarpeiden, tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti. Yksittäisen tapaamisen kesto on 90 minuuttia. 

HINNASTO

Tarjoamme psykologitapaamisiamme sekä yksittäisinä tapaamisina että paketteina. Yksittäiset käynnit ovat tarkoitettu tutustumiskäynneiksi, konsultatiivisiksi tapaamisiksi tai satunnaiseen tarpeeseen. Paketit ovat puolestaan tarkoitettu säännöllisempää psykologiprosessia varten. Tapaamiset toteutetaan aina videoyhteydellä tai puhelimitse, toiveesi mukaisesti. Valitse paketeista itsellesi mieluisin vaihtoehto, lunasta se nettikaupastamme, varaa aika nettiajanvarauksemme kautta ja saavu paikalle varaamanasi ajankohtana. Näin helppoa se on!

Parhaiten pääset alkuun varaamalla maksuttoman 15 min kestoisen kartoituspuhelun, jonka aikana voimme yhdessä pohtia minkälaisesta psykologin tuesta voisi olla hyötyä tilanteessasi.

PSYKOLOGIN YKSILÖTAPAAMINEN

Yksittäinen tapaaminen  45 min  |  99 €

TAI
 
5  x      95 € / kerta,   yht. 475 €
10  x      90 € / kerta,   yht. 900 €

PSYKOLOGIN PARITAPAAMINEN

Yksittäinen tapaaminen  90 min  |  175€ 

TAI
 
5  x        170 € / kerta,   yht. 800 €

Paketin ostettuasi lunastamasi tapaamiskerrat siirtyvät jäsentilillesi. Tämän jälkeen voit varata niin monta tapaamista, kuin paketti on sisältänyt. Kaikkia tapaamisia ei tarvitse varata kerralla. Pääset varaamaan, siirtämään ja perumaan varaamiasi aikoja kirjautumalla jäsentilillesi tai kontaktoimalla meidät puhelimitse tai s-postilla. Pakettien maksaminen onnistuu myös osamaksuilla tai laskulla ja niitä voi myös ostaa läheiselle tai työntekijälle lahjakorttina - näiden sopimiseksi ole meihin erikseen yhteydessä.

Varmistathan, että tapaamisesi on maksettu aina ennen sen alkamista.

WORKSHOPIT, LUENNOT, PUHEENVUOROT, SISÄLLÖNTUOTANTO JA MUUT PALVELUT

Teemme mm. valmennuksia ja workshoppeja sekä sisällöntuotantoa (teksti-, video- ja äänisisältöä) laajasti erilaisiin tarpeisiin kohdennetusti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista. 

UKK

MITEN TÄMÄ TOIMII?

1. Valitse sinulle mieluinen palvelu.

 • Mikäli tarvitset apua sinulle sopivimman palvelun valitsemiseen, älä epäröi olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai maksuttoman konsultaatiotapaamisen kautta. Konsultaatiotapaamisen pääset varaamaan ajanvarauksestamme.

 

2. Osta valitsemasi paketti nettikaupastamme.​​

 • Nettikaupastamme löydät eri palveluille luomamme paketit, jotka sisältävät 1-10 tapaamiskertaa psykologisi kanssa. Ostotapahtuman jälkeen ostamaasi pakettiin kuuluvat tapaamiset siirtyvät jäsentilillesi vapaasti käytettäviksi. Pääset kirjautumaan jäsentilillesi nettisivujemme yläkulmassa olevan Kirjaudu sisään -painikkeen kautta. Olet oikeutettu käyttämään niin monta tapaamista, kuin tililläsi näkyy. Kaikkia tapaamisia ei tarvitse varata kerralla, sillä ne ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien. Kaikissa paketeissamme on olemassa 14 vuorokauden palautusoikeus.

3. Varaa sinulle parhaiten sopiva aika nettiajanvarauksestamme.​

 • Varaa aika nettiajanvarauksestamme. Sinun ei tarvitse varata kaikkia pakettiin kuuluvia käyntejä kerralla, sillä ne ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien. Ajanvarauksen yhteydessä kysymme sinulta aina millä tavalla haluat tavata psykologiasi tällä kertaa: videoyhteydellä, puhelimitse vai viestittelemällä. Ajanvarauksessa vahvistat myös varaamasi palvelun nimen.

4. Saavu tapaamiseen ilmoittamallasi yhteysmuodolla sovittuna aikana. 

 • Videotapaaminen: Tapaaminen toteutetaan tietoturvallisessa doxy.me -palvelussa. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset virtuaaliseen odotustilaan. Psykologimme yhdistää sinut sieltä sovittuna aikana. Palvelun käyttäminen ei vaadi erillistä kirjautumista tai minkään ohjelman lataamista. 

 • Puhelintapaaminen: Ole puhelimen ääressä sovittuna aikana, niin psykologimme soittaa sinulle. Huom. Soitamme vain suomalaisiin numeroihin.

 • Viestittelytapaaminen:  Viestittely tapaaminen tapahtuu saman linkin kautta kuin videotapaaminen, muttemme käytä ääntä tai kuvaa, ainoastaan chat-mahdollisuutta.

 • Olethan paikalla sovittuun aikaan joko videotapaamisen odotustilassa tai puhelinyhteyden päässä riippuen varaamastasi ajasta. Psykologisi odottaa sinua 10 min ajan ja yrittää ottaa sinuun yhteyttä, mutta jos hän ei saa sinuun yhteyttä, aikasi käsitellään peruuttamattomana aikana. 

 

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ

 

Mitä tarvitsen tapaamiselle? 

 • Rauhallisen ja itselle mukavan tilan, jossa pystyt keskittymään ja puhumaan avoimesti. Tarkastathan etukäteen, että yhteytesi toimivat. Halutessasi voit varautua myös muistiinpanovälineillä.

 • Videotapaaminen: Videotapaamista varten tarvitset toimivan päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva kamera, mikrofoni ja kaiutin / mikrofonilliset kuulokkeet. Nykyajan laitteilla nämä ovat yleensä jo sisäänrakennettuina. Näiden lisäksi tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

 • Puhelutapaaminen: Puhelintapaamista varten tarvitset ainoastaan puhelimen ja toimivat puhelinyhteydet.

 • Viestittelytapaaminen: Viestittely tapaamiselle tarvitset toimivan päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) ja toimivat nettiyhteydet. Viestittelytapaamisessa emme käytä kuva- tai ääniyhteyttä.

Mitä jos minun tarvitsee perua tai siirtää tapaaminen?​

 • Omia tapaamisia voi maksutta muuttaa ja peruuttaa nettiajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään vuorokautta (24 tuntia) ennen sovittua ajankohtaa. Omien varausten hallinta onnistuu kirjautumalla nettisivuillamme omalle jäsentilille. Alle vuorokauden sisällä perutut tapaamiset / peruuttamattomat tapaamiset käsitellään käytettyinä, eikä niistä palauteta maksua.

 

Miten varaan seuraavan tapaamisen?

 • Uusi aika voidaan varata tapaamisen yhteydessä yhdessä psykologin kanssa tai sitten voit varata sen itsenäisesti nettiajanvarauksen tai sähköpostin kautta.

Näkyvätkö kirjaukset OmaKannassa?

 • Ei näy. Jokaisesta tapaamisesta kirjataan asiakaskäynti terveyspalveluiden mukaisesti lain edellyttämällä tavalla, mutta ne eivät mene Kantaan. Kirjaustemme käsittely tapahtuu voimassa olevien rekisteri- ja tietosuojamääräysten mukaisesti.

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

Ole yhteydessä helmi@psykologipalveluvalo.com, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse puh. 0443080894.

bottom of page