top of page

ITSESI NÄKÖINEN ELÄMÄ 
ETÄWORKSHOP 1.3. klo 18-19:30

Haluatko tehdä vuodesta 2022 juuri sinun näköisesi psykologin ohjauksella ja vinkeillä?

ws palaute

"Suhtauduin aluksi vähän kyynisesti tämän tyyppiseen työskentelyyn, mutta mieleni muuttui aivan täysin tämän aikana. Hienoja oivalluksia, kirkastuneita aikomuksia ja pirteä vetäjä!"

 

- Nainen 27 v.

pexels-rhiannon-stone-572738.jpg

”Tällaselle arvotyöskentelylle ja aivojumpalle kannattaa varata kalenteriin aikaa. Tosi laadukas ja miellyttävä kokonaisuus. Konkreettisuus ja oikeasti tekeminen oli todella hyödyllistä! ”

- Nainen 31 v.

ws ilmo

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Opi psykologin työkalut itsesi, arvojesi ja toiveidesi mukaisen elämän saavuttamiseksi.

WORKSHOPIN SISÄLTÖ:

 

Tämä suosittu ja jo toista vuotta pyörivä workshop on tarkoitettu avuksesi itsesi näköisen, arvojesi ja toiveidesi mukaisen sekä merkityksellisen ja innostavan elämän saavuttamiseksi. Osallistuaksesi et tarvitse suuria unelmia tai selkeitä tavoitteita, eikä sinun tarvitse vielä edes tietää mitä tarkalleen toivoisit tulevalta vuodelta 2022. Tarvitset ainoastaan avointa mieltä ja muistiinpanovälineet – psykologimme pitää huolta kaikesta muusta! Workshopissa on mahdollisuus kysyä kysymyksiä suoraan psykologiltamme tai jakaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa, mutta tämä ei ole vaadittua. Voit osallistua workshopiin juuri sillä tavalla minkä itse koet mieluisimmaksi.

 

MITÄ: Workshop, josta saat inspiraatiota, selkeyttä, itsetuntemusta ja psykologin konkreettisia työkaluja itsesi näköisen, hyvinvointia tuottavan ja arvojesi mukaisen elämän toteuttamiseksi. Workshop sisältää kolme tärkeää ja oivalluttavaa osuutta, joista jokainen sisältää teoria- ja työvaiheen. Itse workshopin lisäksi jokainen osallistuja saa itselleen ”Itsesi näköinen elämä” e-työkirjan, joka sisältää workshopin harjoitteiden lisäksi paljon bonusmateriaalia, tehtäviä ja inspiraatiota sinun näköisen vuoden saavuttamiseksi.

 

Työpajassa 1) tunnistetaan tämän hetkisiä toiveitasi, arvojasi ja tarpeitasi tulevaa vuotta varten 2) opetellaan niiden muuntamista merkityksellisyyttä lisääviksi tavoitteiksi 3) opitaan luomaan lempeitä, tehokkaita ja kestäviä reittejä tavoitteiden saavuttamiseksi ja 4) rohkaistutaan itsensä toteuttamiseen ja elämästä täysin rinnoin nauttimiseen.

 

Worksopissa perehdytään mm. seuraaviin teemoihin:

ARVOT & TOIVEET: Millaista elämää haluan elää? Mitä toivon elämältä ja sen eri osa-alueilta? Mikä minulle on aidosti merkityksellistä ja tärkeää? Miten arvoni ja toiveeni toteutuvat tällä hetkellä elämässäni?

MUUTOS: Miten muunnan nykyistä elämäntilannettani enemmän arvojeni ja toiveideni mukaiseksi? MIten tehdä konkreettinen muutos? Miksi muutos helposti epäonnistuu? Miten varmistan toiveideni toteutumisen tulevan vuoden aikana?

AJATUSMALLIT: Mikä minua pidättelee? Mitkä omaksutut ajatusmallit seisovat toiveideni tiellä? Miten lisätä itsemyötätuntoa, psyykkistä joustavuutta ja itsevarmuutta muutoksen varrelle?

KOULUTTAJA: Workshopin kouluttajana toimii psykologi & valmentaja Helmi Silvennoinen (psykologi, lyhytterapeutti, työterveyspsykologi ja sertifioitu valmentaja). Helmi on urallaan erikoistunut mielen hyvinvoinnin lisäämiseen, merkityksellisen ja hyvän elämän rakentamiseen sekä unelmien ja tavoitteiden tehokkaaseen saavuttamiseen. Hän kouluttaa hyvinvointipsykologian sekä työ- ja organisaatiopsykologian teemoista sekä tapaa vastaanotollaan yksilöitä ja pareja terapeuttisten ja valmentavien prosessien äärellä. Halutessasi voit jatkaa workshopin jälkeen yhteistä työskentelyä Helmin kanssa yksilötapaamisilla workshoplaisten omalla -15% alennuksella!

"Helmi on iloinen, motivoitunut, asiantunteva, ja juuri sopivan vaativa. Tykkäsin hänen tyylistä olla vuorovaikutuksessa ja hänen aktiivisesta kyselystä. Hänestä välittyi aito halu auttaa ja hän osasi tarjota juuri minun tilanteeseen sopivia ratkaisuja ja työkaluja. Sain myös paljon tukea ja turvaa."

MISSÄ: Workshop toteutetaan etäyhteydellä Zoom-videotapaamispalvelussa. Saat salasanasuojatun tapahtumalinkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

MILLOIN: Tiistaina 1.3.2022 klo 18-19:30.

HINTA: 35€ (sis. ALV 24%). Saat maksuohjeet sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua. Saat ilmoittautumisesi jälkeen vahvistusviestin, e-työkirjan ja maksuohjeet sähköpostiisi. Tarkastathan roskapostikansion, mikäli sitä ei näy.

Onko elämässäsi välillä hieman liikaa hektistä suorittamista tai merkityksetöntä ympäriinsä juoksemista? Toivotko joskus, että pääsisit toteuttamaan arjessa enemmän itseäsi ja arvojasi tai nauttimaan siitä vieläkin täydemmin? Elämässä saattaa monesti olla kaikki perusasiat ihan kunnossa, mutta silti löydät itsesi unelmoimasta jonkinlaisesta muutoksesta. Kenties kaipaat selkeyttä siihen mitä tulevalta vuodelta vielä haluat ja mikä sinlle olisi kaikista tärkeintä sekä keskittymisen arvoista? Tai ehkä tämä on jo selvillä, mutta sen toteuttaminen käytännössä tuntuu hankalalta, etkä tiedä miten lähteä tavoittelemaan sitä?

Jos tämän kuulostaa yhtään tutulta, niin toivotamme sinut mukaan käynnistämään muutoksen kohti merkityksellistä ja mielekästä elämää.

Workshop tarjoaa psykologian yksilötyöskentelyn ja valmennuksen työkalut osallistujien käyttöön itselle merkityksellisen ja innostavan elämän saavuttamiseksi. Kartoitamme nykytilanteesi ja toivetilanteesi sekä annamme selkeitä työkaluja muutoksen toteuttamiseen. Itse workshopin lisäksi jokainen osallistuja saa itselleen ”Itsesi näköinen elämä” e-työkirjan, joka sisältää kaikki workshopissa tehtävät harjoitukset ja paljon hyödyllistä bonusmateriaalia oman unelmaelämän rakentamiseen.

Olemme keränneet materiaaleihimme kaikki tieteessä todetut tiedot ja tehokkaiksi havaitut harjoitteet. Arvojen mukaisen elämän ja mielen taitojen vahvistaminen on tieteellisesti todettu olevan vahvasti yhteydessä psykologiseen hyvinvointiin, menestykseen ja onnellisuuteen.

 

Eli eiköhän panna hihat heilumaan!

bottom of page