ITSESI NÄKÖINEN ELÄMÄ 

-ETÄWORKSHOP

Valon toivottu etäworkshop tulee taas 25.4.!

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan juuri sinun näköistä, mielekästä ja hyvinvointia tuottavaa elämää mielen hyvinvoinnin ammattilaisten ohjauksella ja tuella!

Tuntuuko arjessasi välillä olevan liikaa tylsää suorittamista, merkityksetöntä ympäriinsä juoksemista tai epätyydyttävää olemista? Toivotko joskus, että pääsisit toteuttamaan arjessa enemmän itseäsi ja arvojasi tai nauttimaan siitä vieläkin täydemmin? Elämässä saattaa monesti olla kaikki perusasiat ihan kunnossa, mutta silti jotain oleellista voi tuntua puuttuvan. Kenties kaipaat selkeyttä siihen mikä sinulle on elämässä tällä hetkellä erityisen merkityksellistä ja keskittymisen arvoista? Tai ehkä tämä on jo selvillä, mutta sen toteuttaminen käytännössä tuntuu hankalalta, etkä lopulta oikeastaan päädykään tekemään mitään niistä sinua aidosti innostavista asioista?

Jos tämän kuulostaa yhtään tutulta, niin toivotamme sinut oikein tervetulleeksi käynnistämään vihdoinkin muutoksen kohti mielekästä ja arvojesi mukaista arkea sekä löytämään juuri sinulle sopivan ja hyvinvointia lisäävän  elämäntyylin! Tule pohtimaan ja tuunaamaan arkeasi tähän varmasti yhteen huhtikuun inspiroivimmasta etäworkshopeista yhdessä työterveyspsykologi Helmi Silvennoisen ja hyvinvointialan monitaituri Emmi Arposen kanssa.

Workshop tarjoaa psykologian yksilötyöskentelyn ja coachauksen työkalut osallistujien käyttöön itselle merkityksellisen ja innostavan elämäntyylin saavuttamiseksi. Kartoitamme nykyelämäntilanteesi ja toive-elämäntilanteesi sekä annamme selkeitä työkaluja muutoksen toteuttamiseen. Workshop sisältää teeman mukaisen kattavan teoriapaketin ja yksilö- sekä pienryhmätyöskentelyä mahdollisimman syvällisen oppimiskokemuksen takaamiseksi. Lisäksi osallistujat saavat itselleen ”Itsesi näköinen elämä” e-työkirjan, joka sisältää kaikki workshopissa tehtävät harjoitukset ohjeistuksineen ja hyödyllistä mielentaitoja vahvistavaa bonusmateriaalia teemaan liittyen, kuten mm. itsemyötätuntoa lisääviä ja ajatusten työstämistä helpottavia harjoituksia sekä mielikuvaharjoituksia.

Olemme keränneet materiaaleihimme kaikki tieteessä todetut tiedot ja tehokkaiksi havaitut harjoitteet kohti itsellesi sopivaa ja merkityksellisen tuntuista elämäntyyliä, koska arvojen mukaisen elämän ja mielen taitojen vahvistaminen on tieteellisesti todettu olevan vahvasti yhteydessä psykologiseen hyvinvointiin!

 

Eli eiköhän panna hihat heilumaan!

WORKSHOPIN SISÄLTÖ: Workshop sisältää kolme osuutta, joista jokainen sisältää teoria- ja työvaiheen.

1) Arvotyöskentely: Mitä toivon elämältä ja sen eri osa-alueilta? Mikä on minulle merkityksellistä ja tärkeää? Millaista elämää haluan elää? Kuinka arvojeni mukainen elämä toteutuu tässä hetkessä?

2) Uskomustyöskentely: Mikä minua pidättelee? Mitkä omaksutut uskomukset seisovat muutokseni tiellä? Miten mielen tuottamiin esteajatuksiin tulisi suhtautua ja miten niitä voi työstää?

3) Muutostyöskentely: Miten tehdä konkreettinen muutos ja viedä se osaksi arkea? Miksi muutos helposti epäonnistuu? 

 

Jokainen osallistuja saa itselleen ”Itsesi näköinen elämä” e-työkirjan, joka sisältää kaikki workshopissa tehtävät harjoitukset ja mielen taitoja vahvistavaa bonusmateriaalia. Workshop sisältää kattavan teoriapaketin sekä yksilö- ja pienryhmätyöskentelyä mahdollisimman syvällisen oppimiskokemuksen takaamiseksi.

 

MITÄ: Etäworkshop, josta saat inspiraatiota ja itsetuntemusta sekä kattavat materiaalit itsesi näköisen, hyvinvointia tuottavan ja arvojesi mukaisen elämän toteuttamiseksi.  Etäworkshopin ja sen kattavan sisällön lisäksi saat ”Itsesi näköinen elämä” e-työkirjan sekä halutessasi pääsyn suljettuun mielen hyvinvointia edistävään Facebook-ryhmään.

KENELLE: Kaikille, jotka kaipaavat vinkkejä, työkaluja ja inspiraatiota omannäköisen, hyvinvointia tuottavan sekä innostavan elämäntyylin löytämiseen.

KOULUTTAJAT: Valo järjestää workshopin yhteistyössä terveyden asiantuntijan Emmi Arposen kanssa. Workshopin asiantuntijoina toimivat Valon tuttu psykologi Helmi Silvennoinen (työterveyspsykologi, hyvinvointipsykologi ja sertifioitu mielen valmentaja) ja Emmi Arponen (fysioterapeutti, kouluttaja & tuleva psykologi sekä terveystieteiden maisteri).

MISSÄ: Workshop toteutetaan etäyhteydellä Zoom-videotapaamispalvelussa. Saat salasanasuojatun tapahtumalinkin sähköpostiisi tapahtumapäivän aamuna.

MILLOIN: Sunnuntaina 25.4.2021 klo 13-15:30 (kesto 2,5 h).

HINTA: 35€. Saat maksuohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN: Alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua. Saat ilmoittautumisesi jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Tarkastathan roskapostikansion, mikäli sitä ei näy. Paikkoja rajoitetusti! <3

 

Edellisistä etäworkshopeista sanottua:

”Näistä kaikesta on lukenut, mutta vasta tämä workshop ja oikeasti tekeminen ja asioiden pohtiminen ja kirjoittamien ylös kirkastivat ajatusta ja aikomuksista. Uskomusten, tai vaikka asia olisi ikävä faktakin, sen uudelleenmuotoilu tuo mahdollisuuden lähestyä asiaa myötätuntoisesti”

”Suhtauduin aluksi vähän kyynisesti tämän tyyppiseen työskentelyyn, mutta mieleni muuttui täysin tämän aikana. Hienoja oivalluksia ja pirteät vetäjät!”

"Paras workshopin anti oli ymmärrys siitä, että arvoja voi toteuttaa niinkin konkreettisesti kuin mitä workshopin tehtävissä oli, ja että abraktitkin arvot voidaan rikkoa konkreettisiksi ja helposti lähestyttäviksi pieniksi teoiksi."

"Oivalsin, ettei kaikki ole aina vain omasta motivaatiosta kiinni, vaan joskus muutoksen tiellä voi seistä esim. joku oma rajoittava uskomus tai aiempi huono kokemus, ja näitä työstämällä lopputulos on parempi ja kestävämpi."

"Opin miten paljon ajatuksen kirjoittaminen paperille ja sen muuttaminen itsemyötätuntoiseen muotoon auttaa etäännyttämään ajatusta ja lisäämään itsemyötätuntoa."

”Tällaselle arvotyöskentelylle/aivojumpallekin vois melkein varata kalenteriin aikaa.”

"Kiitos teille, tosi laadukas ja miellyttävä kokonaisuus! Ja ihanan käytännönläheisesti osaatte puhua tavan tallaajille näitä asioita. Huomaa myös teidän intohimon tähän asiaan, ihan huippua! Ja toimii todella hyvin näin etänä, kun on helppo osallistua ja helpompi ehkä olla rehellinen itselleen kotisohvalta tutussa ympäristössä! KIITOS <3"

"Niin ihanat vetäjät ja ihana kokonaisfiilis ylipäätään! Paljon hyviä muistutuksia ja hyödyllisiä tehtäviä pohdittavaksi."

”Ihana nähdä ihmisiä, jotka säteilveät innostusta ja hyvää fiilistä! Konkreettisuus ja oikeasti tekeminen oli todella hyödyllistä ja piditte esityksen sopivan napakkana. Huomasi, että tykkäätte siitä mitä teette.”

"Opin workshopissa siitä erosta, mikä on ajatusten/tunteiden kieltämisen vs. niistä etääntymisen ja tarkastelun ero. Aika mainio juttu oppia! :D Sai myös muistutuksen siitä, että pienetkin teot kohti tavoitetta merkitsee! Aika meni kuin siivillä."