VALON  TARINA

Valo sai aikoinaan klassisesti syntynsä yhden uudistusmielisen ja päättäväisen psykologian opiskelijan tahdosta tehdä maailmasta parempi paikka ja tarjota kaikille ihmisille mahdollisimman hyvät lähtökohdat hyvinvoivaan ja merkitykselliseen elämään työssä ja vapaalla. 

 

Vaikka nykyään ymmärrämmekin, ettei maailma ainoastaan meidän tahdostamme muutu paremmaksi, haluamme kuitenkin tehdä osaltamme kaikkemme sen saavuttamiseksi. Tahdomme, että jokainen iästään, asuinpaikastaan tai aikatauluistaan huolimatta saa mahdollisuuden kehittää itseään, voida paremmin ja muuttaa elämänsä suuntaa kohti hyvinvoivaa ja merkityksellistä arkea. Mielestämme me kaikki olemme sen arvoisia.

Tämän tavoitteen toteuttaminen vaatii erityistä ammattimaisuutta. Sen vuoksi kaikki toimintamme perustuu psykologian tieteen tarjoaman tiedon ja osaamisen levittämiseen sekä mielen hyvinvointiin liittyvien taitojen opettamiseen. Tunnistat meidät nykyaikaisuudesta, helposti lähestyttävyydestä ja luotettavuudesta. Näistä raaka-aineista Valo on tehty!

VALO-SIVU.jpg
 
Image by Pawel Czerwinski

VALON PERUSTAJAPSYKOLOGI

HELMI SILVENNOINEN

Minusta

Toimin tällä hetkellä psykologina, lyhytterapeuttina, valmentajana sekä työ- ja organisaatiopsykologina. Olen erikoistunut yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen ja kehittämiseen sekä vapaa-ajan että työelämän konteksteissa. Erikoisosaamistani on myös online-muotoinen ennaltaehkäisevä mielenterveystyö, mielen valmennus, kouluttaminen ja coaching. Työssäni yhdistän psykologian akateemiset opintoni, coaching kokemukseni ja käytännön mielenterveystyön kautta kerryttämät oppini sopivaksi kokonaisuudeksi palvelemaan kulloisenkin asiakkaan tilannetta mahdollisimman optimaalisella tavalla.

"Kuvailisin itseäni erityisen ihmisläheiseksi, välittäväksi ja rennoksi psykologiksi. Sanoisin, että luokseni uskaltaa tulla tottumattomampikin psykologilla kävijä.

 

Minulle on tärkeää saada olla asiakkaideni tukena elämän eri kaarteissa ja kannustaa heitä eteenpäin tavoittelemillaan teillä. Minun luokseni voit tulla juuri sellaisena kuin aidosti olet - se riittää vallan mainiosti.

 

Työotteeni on aktiivinen ja vuorovaikutteinen, mutta annan sinulle myös paljon tilaa olla ja oivaltaa. Ei ole liian suurta tai pientä asiaa tulla juttelemaan kanssani. Ota minuun yhteyttä, niin pohditaan yhdessä voisiko psykologista olla hyötyä tilanteessasi. Yhdessä asioiden selvittäminen on aina vähän helpompaa!"

Koulutuksestani

Hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteet

Russ Harris

Firstbeat - Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Technologies

Psykologian Maisteri, PsM (Turun Yliopisto)

Pro Gradu -tutkielma: Unettomuus ja empatia

International Coaching Sertification (WCO)

Life coaching & Business coaching

Psykologian Kandidaatti, PsK (Turun Yliopisto)

Kandidaatin tutkielma: Positiivisen psykologian interventiot

SEURAA  MEITÄ  SOMESSA

INSTAGRAM

  • Instagram

psykologipalveluvalo

FACEBOOK

  • Facebook

psykologipalveluvalo

Tämä sivusto käyttää evästeitä analysoimaan sivujen käyttöä ja toimivuutta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.