MITEN TÄMÄ TOIMII?

1. Valitse sinulle mieluinen palvelu.

 • Mikäli tarvitset apua sinulle sopivimman palvelun valitsemiseen, älä epäröi olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai maksuttoman konsultaatiotapaamisen kautta. Konsultaatiotapaamisen pääset varaamaan ajanvarauksestamme.

 

2. Osta valitsemasi paketti nettikaupastamme.​​

 • Nettikaupastamme löydät eri palveluille luomamme paketit, jotka sisältävät 1-10 tapaamiskertaa psykologisi kanssa. Ostotapahtuman jälkeen ostamaasi pakettiin kuuluvat tapaamiset siirtyvät jäsentilillesi vapaasti käytettäviksi. Pääset kirjautumaan jäsentilillesi nettisivujemme yläkulmassa olevan Kirjaudu sisään -painikkeen kautta. Olet oikeutettu käyttämään niin monta tapaamista, kuin tililläsi näkyy. Kaikkia tapaamisia ei tarvitse varata kerralla, sillä ne ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien. 

3. Varaa sinulle parhaiten sopiva aika nettiajanvarauksestamme.​

 • Varaa aika nettiajanvarauksestamme. Sinun ei tarvitse varata kaikkia pakettiin kuuluvia käyntejä kerralla, sillä ne ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien. Ajanvarauksen yhteydessä kysymme sinulta aina millä tavalla haluat tavata psykologiasi tällä kertaa: videoyhteydellä, puhelimitse vai viestittelemällä. Ajanvarauksessa vahvistat myös varaamasi palvelun nimen.

4. Saavu tapaamiseen ilmoittamallasi yhteysmuodolla sovittuna aikana 

 • Videotapaaminen: Tapaaminen toteutetaan tietoturvallisessa doxy.me -palvelussa. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset virtuaaliseen odotustilaan. Psykologimme yhdistää sinut sieltä sovittuna aikana. Palvelun käyttäminen ei vaadi erillistä kirjautumista tai minkään ohjelman lataamista. 

 • Puhelintapaaminen: Ole puhelimen ääressä sovittuna aikana, niin psykologimme soittaa sinulle. Huom. Soitamme vain suomalaisiin numeroihin.

 • Viestittelytapaaminen:  Viestittely tapaaminen tapahtuu saman linkin kautta kuin videotapaaminen, muttemme käytä ääntä tai kuvaa, ainoastaan chat-mahdollisuutta.

 • Olethan paikalla sovittuun aikaan joko videotapaamisen odotustilassa tai puhelinyhteyden päässä riippuen varaamastasi ajasta. Psykologisi ottaa sinuun yhteyttä muutaman kerran 10 min sisällä, mutta jos hän ei saa sinuun yhteyttä, aikasi käsitellään peruuttamattomana aikana. 

 

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ

 

Mitä tarvitsen tapaamiselle? 

 • Rauhallisen ja itselle mukavan tilan, jossa pystyt keskittymään ja puhumaan avoimesti. Tarkastathan etukäteen, että yhteytesi toimivat. Halutessasi voit varautua myös muistiinpanovälineillä.

 • Videotapaaminen: Videotapaamista varten tarvitset toimivan päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva kamera, mikrofoni ja kaiutin / mikrofonilliset kuulokkeet. Nykyajan laitteilla nämä ovat yleensä jo sisäänrakennettuina. Näiden lisäksi tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

 • Puhelutapaaminen: Puhelintapaamista varten tarvitset ainoastaan puhelimen ja toimivat puhelinyhteydet.

 • Viestittelytapaaminen: Viestittely tapaamiselle tarvitset toimivan päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) ja toimivat nettiyhteydet. Viestittelytapaamisessa emme käytä kuva- tai ääniyhteyttä.

Mitä jos minun tarvitsee perua tai siirtää tapaaminen?​

 • Peruutukset: Ei hätää, sattuuhan tätä! Peruessasi tapaamisen viimeistään 12h aiemmin palautamme 100% maksustasi takaisin. Alle 12h ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 50% maksusta. Peruuttamattomista tapaamisista ei palauteta maksua ja ne katsotaan käytetyiksi. 

 • Siirtämiset: Voit maksutta siirtää aikasi, kunhan teet sen viimeistään 2h ennen. Muussa tapauksessa käsittelemme ajan peruuttamattomana aikana.

 • Asiakas voi muuttaa ja peruuttaa varauksiaan jäsentilillään, sähköpostitse tai puhelimitse. Maksujen palautukset lähetetään asiakkaan ilmoittamalle tilinumerolle. Tilinumeron saatua palautamme maksun viimeistään 14 arkipäivän kuluessa.

Miten varaan seuraavan tapaamisen?

 • Uusi aika voidaan varata tapaamisen yhteydessä yhdessä psykologin kanssa tai sitten voit varata sen itsenäisesti nettiajanvarauksen tai sähköpostin kautta.

Näkyvätkö kirjaukset OmaKannassa?

 • Ei näy. Jokaisesta tapaamisesta kirjataan asiakaskäynti terveyspalveluiden mukaisesti lain edellyttämällä tavalla, mutta ne eivät mene Kantaan. Kirjaustemme käsittely tapahtuu voimassa olevien rekisteri- ja tietosuojamääräysten mukaisesti.

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

Ole yhteydessä hello@psykologipalveluvalo.com, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse puh. 0443080894.