top of page

MITEN TÄMÄ TOIMII?

1. Valitse sinulle mieluinen palvelu.

 • Mikäli tarvitset apua sinulle sopivimman palvelun valitsemiseen, älä epäröi olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai maksuttoman konsultaatiotapaamisen kautta. Konsultaatiotapaamisen pääset varaamaan ajanvarauksestamme.

 

2. Osta valitsemasi paketti nettikaupastamme.​​

 • Nettikaupastamme löydät eri palveluille luomamme paketit, jotka sisältävät 1-10 tapaamiskertaa psykologisi kanssa. Ostotapahtuman jälkeen ostamaasi pakettiin kuuluvat tapaamiset siirtyvät jäsentilillesi vapaasti käytettäviksi. Pääset kirjautumaan jäsentilillesi nettisivujemme yläkulmassa olevan Kirjaudu sisään -painikkeen kautta. Olet oikeutettu käyttämään niin monta tapaamista, kuin tililläsi näkyy. Kaikkia tapaamisia ei tarvitse varata kerralla, sillä ne ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien. Kaikissa paketeissamme on olemassa 14 vuorokauden palautusoikeus.

3. Varaa sinulle parhaiten sopiva aika nettiajanvarauksestamme.​

 • Varaa aika nettiajanvarauksestamme. Sinun ei tarvitse varata kaikkia pakettiin kuuluvia käyntejä kerralla, sillä ne ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä lähtien. Ajanvarauksen yhteydessä kysymme sinulta aina millä tavalla haluat tavata psykologiasi tällä kertaa: videoyhteydellä, puhelimitse vai viestittelemällä. Ajanvarauksessa vahvistat myös varaamasi palvelun nimen.

4. Saavu tapaamiseen ilmoittamallasi yhteysmuodolla sovittuna aikana 

 • Videotapaaminen: Tapaaminen toteutetaan tietoturvallisessa doxy.me -palvelussa. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset virtuaaliseen odotustilaan. Psykologimme yhdistää sinut sieltä sovittuna aikana. Palvelun käyttäminen ei vaadi erillistä kirjautumista tai minkään ohjelman lataamista. 

 • Puhelintapaaminen: Ole puhelimen ääressä sovittuna aikana, niin psykologimme soittaa sinulle. Huom. Soitamme vain suomalaisiin numeroihin.

 • Viestittelytapaaminen:  Viestittely tapaaminen tapahtuu saman linkin kautta kuin videotapaaminen, muttemme käytä ääntä tai kuvaa, ainoastaan chat-mahdollisuutta.

 • Olethan paikalla sovittuun aikaan joko videotapaamisen odotustilassa tai puhelinyhteyden päässä riippuen varaamastasi ajasta. Psykologisi odottaa sinua 10 min ajan ja yrittää ottaa sinuun yhteyttä, mutta jos hän ei saa sinuun yhteyttä, aikasi käsitellään peruuttamattomana aikana. 

 

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ

 

Mitä tarvitsen tapaamiselle? 

 • Rauhallisen ja itselle mukavan tilan, jossa pystyt keskittymään ja puhumaan avoimesti. Tarkastathan etukäteen, että yhteytesi toimivat. Halutessasi voit varautua myös muistiinpanovälineillä.

 • Videotapaaminen: Videotapaamista varten tarvitset toimivan päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva kamera, mikrofoni ja kaiutin / mikrofonilliset kuulokkeet. Nykyajan laitteilla nämä ovat yleensä jo sisäänrakennettuina. Näiden lisäksi tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

 • Puhelutapaaminen: Puhelintapaamista varten tarvitset ainoastaan puhelimen ja toimivat puhelinyhteydet.

 • Viestittelytapaaminen: Viestittely tapaamiselle tarvitset toimivan päätelaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) ja toimivat nettiyhteydet. Viestittelytapaamisessa emme käytä kuva- tai ääniyhteyttä.

Mitä jos minun tarvitsee perua tai siirtää tapaaminen?​

 • Omia tapaamisia voi maksutta muuttaa ja peruuttaa nettiajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään vuorokautta (24 tuntia) ennen sovittua ajankohtaa. Omien varausten hallinta onnistuu kirjautumalla nettisivuillamme omalle jäsentilille. Alle vuorokauden sisällä perutut tapaamiset / peruuttamattomat tapaamiset käsitellään käytettyinä, eikä niistä palauteta maksua.

 

Miten varaan seuraavan tapaamisen?

 • Uusi aika voidaan varata tapaamisen yhteydessä yhdessä psykologin kanssa tai sitten voit varata sen itsenäisesti nettiajanvarauksen tai sähköpostin kautta.

Näkyvätkö kirjaukset OmaKannassa?

 • Ei näy. Jokaisesta tapaamisesta kirjataan asiakaskäynti terveyspalveluiden mukaisesti lain edellyttämällä tavalla, mutta ne eivät mene Kantaan. Kirjaustemme käsittely tapahtuu voimassa olevien rekisteri- ja tietosuojamääräysten mukaisesti.

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

Ole yhteydessä hello@psykologipalveluvalo.com, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse puh. 0443080894.

bottom of page