top of page
Yoga at Home

SYKSYN 2021 PALAUTUMISRYHMÄ

On aika ottaa syksyn vire ja voimavarat haltuun - ja mikä parasta - opastetusti yhdessä!

Mikään ei ole ikävämpää kuin jatkuva väsymyksen ja stressin kanssa kamppailu tai arjen suorittaminen hikihatussa seuraava loma lohtuna mielessä. Liian kuluttavan arjen myötä kivatkin asiat voivat muuttua puurtamiseksi, olo muuttuu raskaaksi, eikä elämästä jaksa nauttia ihan niinkuin toivoisi. Mitä jos tällä kertaa otettaisiinkin syksy ja omat energiatasot haltuun ja laitetaan tavoitteeksi paremman vireen ylläpitäminen läpi syksyn - jopa joululomalle asti?

 

Syksyn palautumisryhmän tavoitteena on kartoittaa kokonaiskuormittuneisuutesi määrää läpi syksyn, muodostaa henkilökohtainen palautumissuunnitelma kuormituksen hallitsemiseksi, vahvistaa palautumisen taitoja elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi ja lisätä itsetuntemusta omakohtaisista kuormittumisen syistä ja kehityskohteista sekä rentoutumisen keinoista.

MITÄ?

Valon hyvinvointiryhmä on etänä järjestettävä ryhmä mahdollisimman tehokkaan palautumisen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden tueksi.

 

Ryhmässä tarjotaan paljon teoriatietoa, työkaluja ja vertaistukea voimavarojen ja hyvän vireen ylläpitämiseksi ja syysväsymyksen ehkäisemiseksi koko syksyn läpi!

 

Ryhmän vetäjänä toimii Helmi Silvennoinen; kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt laillistettu psykologi ja työterveyspsykologi sekä sertifioitu mielen valmentaja. Ryhmän työskentelytavat perustuvat mm. terveyspsykologian, psyykkisen valmennuksen ja  mindfulnessin oppeihin.

MIKSI?

Koska kestävä elinvoima ja hyvä vire saavutetaan ennakoinnin, tasapainon ja palautumiseen sekä hyvinvointiin liittyvien tietotaitojen kautta!

SISÄLTÖ?

 Jokainen tapaaminen sisältää teoria-, tehtävä- ja keskuteluosiot sekä rentouttavan harjoituksen. Käsittelemme teemoja sekä yhdessä pohtien ja oivaltaen että yksilöllisesti ja omakohtaisesti omia voimavaroja, ongelmakohtia ja ratkaisuita kartoittaen.

Ryhmän tapaamisten teemoina mm. palautuminen, jaksaminen, kokonaiskuormituksen hallinta, vireystilojen säätely, suorittaminen, vaativuus, kuormittavat uskomukset, itsemyötätunto, rajojen vetäminen, mindfulness ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

MISSÄ & MILLOIN?

Tapaamiset ryhmän kanssa etänä kerran kuussa syyskuusta joulukuuhun. Tapaamiset aina maanantaisin klo 17:30-19. 

 

Ryhmän tapaamiset suoritetaan Zoom:issa. Saat osallistumistiedot linkkeineen ja ohjeineen sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Tapaamiset:

1. Ma 13.09. klo 17:30

2. Ma 11.10. klo 17:30

3. Ma 15.11. klo 17:30

4. Ma 13.12. klo 17:30

KENELLE?

Kuormittavan arjen pyörittäjille, väsymyksen, stressin tai palautumishaasteiden kanssa kamppaileville, uupumuksesta palautuville, vaativaa työtä tekeville, äideille ja isille, opiskelijoille, omien rajojen ja ei:n sanomisen kanssa kamppaileville sekä niille ketkä simppelisti haluavat vain voida paremmin, palautua paremmin ja pitää hyvän vireen yllä myös loma-aikojen ulkopuolella.

HINTA?

Kurssin hinta 235€,

sisältäen 4 x 1,5 h (yht. 6 h) ryhmätapaamiset, jatkuva sposti-yhteys ryhmän psykologiin tapaamisten välillä heränneitä kysymyksiä ja mietteitä varten sekä pääsy Valon sisäiseen FB-hyvinvointiryhmään. Ryhmäläiset saavat myös räätälöityjä vinkkejä ja halutessaan harjoitteita kotiin tapamisten välille toteutettavaksi.
 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 10.9. ja paikkoja on sopivan ryhmäkoon vuoksi rajoitetusti. Varmista oma paikkasi ilmoittautumalla mukaan nyt! 

Huom. Ryhmä lasketaan terveydenhuollolliseksi toiminnaksi, ja siksi se on alviton. Osamaksuvaihtoehto onnistuu.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT

VAIN 4 PAIKKAA JÄLJELLÄ, VARAA OMASI NYT!

Saat osallistumis- ja maksutiedot sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.
Huom. ilmoittautuminen on sitova.
bottom of page