Uskallatko unelmoida isosti?

Päivitetty: 14. syysk. 2020

Mitä voisit saavuttaa ja millaisia tuloksia voisit saada, jos uskaltaisit unelmoida isommin?Unelmoiminen ja korkeiden tavoitteiden asettaminen voi olla pelottavaa. Kun ei heti saavutakaan niitä, itsessä saattaa herätä tunteita, joita mielellään välittäisi, kuten osaamattomuuden tai huonommuuden tunteita. Lisäksi isojen unelmien tavoitteleminen sisältää aina muutoksia itsessämme, joka osaltaan voi olla hyvin jännittävää.


Sopivan isojen tai ”lopullisten” tavoitteiden tulisi tuntua vähän mahan pohjassa. Jotta ne ovat tarpeeksi haastavia, niiden tulisi herättää kahdenlaisia ajatuksia: ”ei musta kyl oo tähän voi ei...” JA ”mut ehkä musta kyl oliskin!” Niiden kuuluukin tuntua vähän jännittäviltä ja epämukavilta - mutta niiden tulee herättää myös osaltaan itseluottamusta.


Kun uskot muutoksen olevan mahdollista ja pyrit sietämään sen mukana tuomia negatiivisia tunteita, kuten pettymystä tai huonommuuden tunnetta, pääset näkemään muutoksen kohti unelmaasi.


Anna itsellesi ja unelmillesi aikaa ja uusia yrityksiä. Se, mikä tänään on mahdotonta, voi tulevaisuudessa olla mahdollista! Halutessasi voit myös hakea ammattilaiselta sparrausta ja tukea prosessin varrelle - se lisää todennäköisyyttä että pääset maaliin ajallaan!Miten sä unelmoit? Olisi ihana kuulla minkälaisia unelmia just sulla on! Kommentoi alle.