top of page

MIELEKÄSTÄ ELÄMÄÄ ETÄPSYKOLOGIN TUELLA

Varaa maksuton kartoituspuhelu psykologin kanssa!

Minds in Life

Suhtauduin aluksi vähän kyynisesti tämän tyyppiseen työskentelyyn, mutta mieleni muuttui täysin tämän aikana. Hienoja oivalluksia ja ammattimainen psykologi!

Comfortably at Home

Psykologin yksilötapaaminen

Psykologin yksilötapaamiset on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat psykologin tukea ja sparria mielen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun vahvistamiseen joko vapaa-ajan tai työn kontekstiin. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina sinun toiveidesi ja tilanteesi mukaisesti erikseen alkukartoituksen aikana.

Screenshot (113).png

Psykologin paritapaaminen

Paritapaamiset on tarkoitettu teille, jotka toivotte psykologin tukea ja sparria ihmissuhteiden teemoihin äärelle merkityksellisen sekä menestyvän suhteen luomiseksi tai hankalien tilanteiden selvittelyksi. Tapaamisten sisältö, ajankohta ja yhteysmuoto sovitaan aina teidän toiveiden ja tilanteen mukaisesti erikseen alkukartoituksen aikana.

Varaa aikasi täältä

Psykologinasi toimii

2022-12-30 19_56_55.906+0200.jpg

Helmi Silvennoinen

Valon Minds in Life liiketoiminnanjohtaja, psykologi, lyhytterapeutti ja kouluttaja

Mielen huolto ja kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on meidän kaikkien oikeus. Meillä kaikilla tulee elämässä sellaisia tilanteita, joissa psykologin tuesta on merkittävästi apua. Haluamme tarjota kaikille vaivattoman ja toimivan ratkaisun juuri niihin hetkiin. Kenties haluat lisätä itsetuntemustasi, tarvitset lempeää boostausta eteenpäin tai pientä tukea pahimman yli. Kaikkea ei tarvitse aina selvittää yksin, yhdessä se on mukavampaa ja tehokkaampaa!

SEURAA INSTAGRAMISSA

Helmin kanssa keskustelu oli alusta saakka helppoa ja luontevaa. Tuntui, että hän aidosti ymmärsi missä mennään. Hänestä välittyi aito halu auttaa ja hän osasi tarjota juuri minun tilanteeseen sopivia ratkaisuja ja työkaluja. Vastaanottokäynneiltä sain paljon tukea ja turvaa. Tuntuu lohduttavalta, että on jo tiedossa ammattitaitoinen psykologi, kenen puoleen kääntyä haastavissa elämäntilanteissa. Kiitos!

bottom of page