top of page

HINNASTO

Tarjoamme psykologitapaamisiamme sekä yksittäisinä tapaamisina että paketteina. Yksittäiset käynnit ovat tarkoitettu tutustumiskäynneiksi, konsultatiivisiksi tapaamisiksi tai satunnaiseen tarpeeseen. Paketit ovat puolestaan tarkoitettu säännöllisempää psykologiprosessia varten. Tapaamiset toteutetaan aina videoyhteydellä tai puhelimitse, toiveesi mukaisesti. Valitse paketeista itsellesi mieluisin vaihtoehto, lunasta se nettikaupastamme, varaa aika nettiajanvarauksemme kautta ja saavu paikalle varaamanasi ajankohtana. Näin helppoa se on!

Parhaiten pääset alkuun varaamalla maksuttoman 15 min kestoisen kartoituspuhelun, jonka aikana voimme yhdessä pohtia minkälaisesta psykologin tuesta voisi olla hyötyä tilanteessasi.

PSYKOLOGIN YKSILÖTAPAAMINEN

Yksittäinen tapaaminen  45 min  |  95 €

TAI
 
5  x      90 € / kerta,   yht. 450 €
10  x      85 € / kerta,   yht. 850 €

PSYKOLOGIN PARITAPAAMINEN

Yksittäinen tapaaminen  90 min  |  165€ 

TAI
 
5  x        160 € / kerta,   yht. 800 €

Paketin ostettuasi lunastamasi tapaamiskerrat siirtyvät jäsentilillesi. Tämän jälkeen voit varata niin monta tapaamista, kuin paketti on sisältänyt. Kaikkia tapaamisia ei tarvitse varata kerralla. Pääset varaamaan, siirtämään ja perumaan varaamiasi aikoja kirjautumalla jäsentilillesi tai kontaktoimalla meidät puhelimitse tai s-postilla. Pakettien maksaminen onnistuu myös osamaksuilla tai laskulla ja niitä voi myös ostaa läheiselle tai työntekijälle lahjakorttina - näiden sopimiseksi ole meihin erikseen yhteydessä.

Varmistathan, että tapaamisesi on maksettu aina ennen sen alkamista.

WORKSHOPIT, LUENNOT, SISÄLLÖNTUOTANTO JA MUUT PALVELUT

Teemme mm. valmennuksia ja workshoppeja sekä sisällöntuotantoa (teksti-, video- ja äänisisältöä) laajasti erilaisiin tarpeisiin kohdennetusti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista. 

bottom of page