HINNASTO

Tarjoamme psykologipalveluitamme sekä yksittäisinä tapaamisina että paketteina. Yksittäiset käynnit ovat tarkoitettu tutustumiskäynneiksi, konsultatiivisiksi tapaamisiksi tai satunnaiseen tarpeeseen. Paketit ovat puolestaan tarkoitettu säännöllisempään tarpeeseen. Tapaamiset toteutetaan aina videoyhteydellä tai puhelimitse, toiveesi mukaisesti. Valitse paketeista itsellesi mieluisin vaihtoehto, lunasta se nettikaupastamme, hallitse tapaamisia jäsentilisi kautta ja saavu paikalle varaamanasi ajankohtana. Näin helppoa se on!

Varaa itsellesi maksuton alkukartoituspuhelu sinulle sopivamman palvelun ja paketin määrittämiseksi, mikäli et ole varma mikä niistä palvelisia sinua juuri nyt parhaiten.

PSYKOLOGIN  ETÄVASTAANOTTO

    PSYKOLOGIN  ETÄVALMENNUS  

Yksittäinen tapaaminen  45 min  |  90 €

TAI
 
3  x        85 € / kerta,   yht. 255 €
5  x        80 € / kerta,   yht. 400 €

Yksittäinen tapaaminen  60 min  |  120€  (sis. ALV 24%) 

TAI
 
3  x        115 € / kerta,   yht. 345 €
5  x        110 € / kerta,   yht. 550 €

Paketin ostettuasi lunastamasi tapaamiskerrat siirtyvät jäsentilillesi. Tämän jälkeen varata niin monta tapaamista, kuin paketti on sisältänyt. Kaikkia tapaamisia ei tarvitse varata kerralla. Pääset varaamaan, siirtämään ja perumaan varaamisasi aikoja kirjautumalla jäsentilillesi. Voimme yhdessä varata myös aina seuraavan ajan tapaamisen lopussa. Pakettien maksaminen onnistuu myös osamaksuilla; ole tästä meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Varmistathan, että tapaamisesi on maksettu aina ennen sen alkamista.

WORKSHOPIT, LUENNOT
JA MUUT TAPAHTUMAT

Teemme valmennuksia, workshoppeja ja luentoja ryhmille räätälöidyin sisällöin joko etänä tai livenä paikan päällä. Hinnat riippuen ryhmän koosta ja tilaisuuden kestosta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista. 

MONTAKO KÄYNTIÄ TARVITSEN?


Varaa yksi tapaaminen, mikäli haluat vasta kokeilla kyseistä palveluamme, sinulla on tarve vain yksittäiseen konsultoivaan tapaamiseen tai haluat tavata hyvin satunnaisesti. Yksittäisen tapaamisen tavoite on konsultatiivinen, sparraava tai tukea antava. Yksittäisen etävastaanoton syynä voi olla esimerkiksi tarve purkaa ja jäsentää omaa tilannetta ulkopuolisen kanssa tai tarve konsultoida psykologia tilanteesta ja mahdollisista jatkotoimenpiteistä.


Varaa kolme-viisi tapaamista, mikäli tiedät jo haluavasi syventyä työskentelyyn psykologimme kanssa hieman enemmän. Etävastaanotoilla syynä voi olla tarve useammalle tukikäynnille raskaan elämänjakson aikana tai kipeän tilanteen tarkempi jäsentäminen ja työstäminen. Tapaamisten syynä voi olla vaikka ahdistuneisuus, masentuneisuus, stressi, kuormittava elämäntilanne, itsetuntemuksen ja itsevarmuuden haasteet tai ihmissuhteisiin ja vuorovaikutustilanteisiin liittyvät haasteet. Valmennuksessa syynä voi olla esimerkiksi kevyemmät itsetuntemuksen tai arjen hallinnan haasteet sekä keskikokoisen tavoitteen työstäminen. Näissä paketeissa tavoitteena on oppia uusia mielenterveystaitoja tilanteesi helpottamiseksi sekä muuttaa pieniä asioita arjessasi. 


Mitä syvemmin haluat työstää tilannettasi ja mitä isompia muutoksia haluat toteuttaa, sitä useampi taspaamiskerta tarvitaan. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan lähtötilanteesi ja toiveesi sekä orientoidutaan yhteiseen työskentelyyn. Viimeisessä tapaamisessa vedetään työskentelyjaksoa yhteen, reflektoidaan opittua ja orientoidutaan tulevaan. Näin ollen syvätyöskentelytapaamisiksi jää näiden tapaamisten väliset kerrat. Kolmen tapaamisen paketissa on yksi syvätyöskentely käynti, mutta 10 kerran paketissa niitä on 8. Yhdellä syvätyöskentelytapaamisella voit saada käyttöösi uusia työkaluja, mutta isommat muutokset vaativat enemmän aikaa, sillä opittujen ajatus- ja käytösmallien muovaaminen sekä uuden oppiminen on aikaa vaativaa. Tarvittujen tapaamisten määrä riippuu myös siitä, kuinka kivualias ja monisyinen lähtöpisteesi on sekä siitä millainen valmius ja motivaatio sinulla on sukeltaa haasteidesi parissa työskentelyyn. Jos tykkäät rauhallisesti laskeutua uusien tai hankalien asioiden äärelle, ota se huomioon valitsiessasi pakettia. Tavoitetyöskentelyssä oma työpanos vaikuttaa paljon, ja mitä enemmän olet valmis sitoutumaan prosessiin, sitä nopeammin voit saavuttaa halutun tavoitteesi.


Mikäli jäit vielä pohtimaan mikä paketti sopisi sinulle parhaiten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai maksuttoman konsultaatiotapaamisen kautta. Sitä kautta asia selviää parhaiten.